Heti horoszkóp 2021. szeptember 6. – szeptember 12. – Erőteljes hatások

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.09.04. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első fele alkalmas lehet szinte minden tevékenységre, ami a pénzügyekkel kapcsolatos. Most jó üzleteket köthetsz, kedvező árat érhetsz el egy vásárlás, vagy megrendelés során, de arra is komoly esélyed van, hogy egy kreatív húzással előbbre juss egy ranglétrán. Légy kezdeményező, de közben ügyelj arra is, nehogy túlzásokba ess, mert az már kontraproduktív lehet számodra.

A hét második felében viszont egy lehetőség, vagy egy ötlet határozhatja meg a napi tevékenységeidet. Mindennek nemcsak lelkileg lehet rád pozitív hatása, de megnyithatja az utat egy új pénzkereseti forrás felé is. Mindehhez azonban még tovább kell képezned önmagad. Vágj bele, most kell ütni a vasat, amíg meleg!

Bak – napi horoszkóp

A hét első felében olyan belső erővel rendelkezel, amely könnyedén átsegít majd minden akadályon. Ezekben a napokban erős kisugárzásoddal nem csak a munkahelyeden, hanem a magánéletedben is szinte lelki mágnesként viselkedhetsz, így ne csodálkozz, ha azt veszed észre, hogy mindenki a közeledben akar tartózkodni valamilyen indokkal.

A hét második felében felerősödhet benned a vágy egy kis meghittségre, intimitásra. Ha kapcsolatban élsz, akkor nem igényel a dolog túl nagy szervezést, de azért érdemes valami különlegesről is gondoskodnod kettőtök számára. Ha egyedül élsz, akkor pedig rád vár a feladat, hogy megtaláld az alkalmas jelöltet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.