Heti horoszkóp 2021. szeptember 6. – szeptember 12. – Erőteljes hatások

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.09.04. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében elképzelhető, hogy néhányan úgy érzik, a siker egyszerűen az öledbe hull egy ügyben, de te tudni fogod, hogy a dolog egyáltalán nem a véletlen műve. Mindez ugyanis főleg annak a munkának és felkészültségnek az eredménye, amiért te jócskán tettél az elmúlt időszakban. Ezekben a napokban egy találkozás hozhat kellemes izgalmat a napjaidba.

A hét második felében nagy lépésekkel haladsz előre a munkádban és a szakmai és személyes fejlődésed is számottevő lehet. Valaki, vagy valakik azon munkálkodnak, hogy elősegítsék ezeket a folyamatokat és minden támogatást megadnak neked. Használd ki a kedvező lehetőségeket, de soha ne feledd, hogy mindennek ára van. Ha most nem, akkor a jövőben, de meg kell fizetned.

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében erős belső energiákat tudsz megmozgatni és ezekkel átjuthatsz most minden nehézségen és még arra is marad benned energia, hogy valakin a közeledben segíts. Ezekben a napokban ráadásul erős kisugárzásoddal egyfajta érzelmi mágnesként viselkedsz majd, így nem kell meglepődnöd, ha váratlan helyről is kapsz egy izgalmas ajánlatot.

A hét második fele egy izgalmas találkozást hoz számodra és egy újdonságot az életedben. Most egy kicsit lesz alkalmad kimozdulni a megszokott rutinból és elengedni magadat. Ezekben a napokban döntéseidben fokozottan támaszkodhatsz a megérzéseidre, legyen az a munkával, vagy akár a magánélettel kapcsolatos.

.