Havi horoszkóp 2021. november – Tedd magadat a felső polcra

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.10.28. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszaka rohanó tempóban, feszülten és talán ingerlékeny hangulatban telhet, mely közben fokozottan ügyelned kellene arra, nehogy a nagy sietségben egy meggondolatlan döntést hozz. Próbáld lassítani a negatív folyamatokat magad körül és adj időt önmagadnak, hogy más nézőpontokból is meg tudj vizsgálni valamit, mielőtt határozol.

A hónap közepe izgalmas híreket hozhat, ami azt eredményezheti, hogy a napi rutinból váratlan irányba térítenek el a körülmények. Ezek a napok kutatással, vagy egy elveszett tárgy megkeresésével hozhatnak izgalmat az életedbe, amit siker esetén egy nagy megkönnyebbülés és talán még egy kisebb ünneplés is követhet.

A hónap végén eléred a célodat valamiben, de a siker kapujában talán visszarettent a tény, hogy mindez nem csak rád, hanem a környezetedre is komoly hatással lehet. Ne feledd, hogy csak egy életed van és azt nem rendelheted állandóan alá valaki más igényeinek még akkor sem, ha emiatt be kell vállalnod néha egy kis feszültséget is. 

>>> 5 csillagjegy, mely novemberben vonzza a pénzt

Halak – havi horoszkóp

A hónap első harmada lelkesedést, jókedvet hozhat neked és egy remek kalandot, amennyiben ehhez meglesz benned a kellő nyitottság és kockázatvállalás is. Ha pedig hajlandó lennél elhagyni egy időre a komfortzónádat, egy életre szóló élménnyel gazdagodhatnál, igaz mindez jelentősen megterhelheti a pénztárcádat is. 

A hónap közepe jó híreket és egy kellemes, új kapcsolatot hozhat. Ez érintheti a munkádat, de a magánéletedet egyaránt és segítségével ismét átélheted azt az izgalmat, amit egy érdekes ember megismerése tud okozni. Az életed előrehaladása a megszokottnál most lassúbb, de annál érdekfeszítőbb lehet, mivel számos megfejteni való titkot hozhat számodra.

A hónap utolsó harmada a tervezés és a hosszabb távú jövőbepillantás fontos időszaka lehet. Most áttekintheted, hogy mit tudsz és mit nem tudsz megvalósítani és mi az, amivel esetleg már nem számolhatsz többé. Mindez ugyanakkor a magánéletedre is igaz lehet. Az elmúlt időszakban ugyanis megtapasztalhattad, hogy valakinek, akiről azt hitted szorosabb kapcsolat fűz benneteket egymáshoz, nem is vagy annyira fontos, mint eddig hitted. 

.