Havi horoszkóp 2021. november – Tedd magadat a felső polcra

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.10.28. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy kisebb számvetésre kerülhet sor önmagadat illetően és úgy érzed majd, lezárult egy időszak az életedben és egy új kezdődik el. Tehetsz fogadalmat is, de a legjobban akkor jársz, ha egyből belekezdesz valamibe, amit már egy ideje tervezel, de valahogy sohasem volt lelkierőd meg is csinálni. Most sikerrel járhatsz és meg fogod látni, csak az első lépések nehezek, a többi már jön magától.

A hónap közepén az év talán legjobb időszaka következhet el számodra és ez valószínűleg éppen a pénzügy területén érvényesíti a hatását. Talán valamely régi befektetésed kezd el fialni, de az is lehet, hogy egy kis szerencse is keveredik a szürke hétköznapokba és végre a te számodat húzzák ki valamilyen sorsoláson. Persze ez csakis akkor lehetséges, ha rész is veszel a játékban. Tudod, magától semmi sem történik meg, neked is kell tenned érte.

A hónap végén megnövekedik benned a kockázatvállalási hajlandóság és felszabadul néhány régi gátlás is, ami, ha nem figyelsz, még veszélyes is lehet rád nézve. Bármibe is vágsz, az eszed a helyén legyen, nehogy a végén elveszítsd, amiket olyan sok időn át kemény munkával szereztél meg magadnak. Ezekben a napokban óvakodj az ismeretlen emberek különös ajánlataitól is. 

>>> 5 csillagjegy, mely novemberben vonzza a pénzt

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában a lehetőséged és az elhivatottságod is elegendő lesz arra, hogy egy kicsit megtold magad körül a dolgokat. Összpontosíts a munkára, a bevételekre és ha ennek érdekében szükséged lesz arra, hogy néhány gáncsoskodót eltávolíts az útból, tedd meg. Vannak helyzetek, amikor nem kell tekintettel lenni mindenkire, aki az utunkba áll, vagy provokál minket.

A hónap közepét egy pozitív változás teszi könnyebbé és ez lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit többet törődj önmagaddal. Lepd meg magadat néhány vágyott holmival és ne feledkezz meg arról sem, hogy a külsőd része a sikerednek is. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy örömmel fogadd reggelente azt, aki a tükörből visszamosolyog rád.

A hónap végén gondolataidban előterébe kerülhet az egészséged és az életmódod, különösen akkor, ha egy kedvezőtlen hír, vagy egy esemény egy kisebb pánikot okoz benned. Figyelj oda arra, ha az élet figyelmeztető jeleket küld számodra és tegyél meg mindent annak érdekében, hogy elkerüld a bajt. Ha arra van szükség, akár alakítsd át az egész életmódodat a táplálkozástól a testmozgásig bezárólag. Bármi is történik veled, vagy körülötted, legyél te, aki alakítja az életed!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.