Havi horoszkóp 2021. november – Tedd magadat a felső polcra

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.10.28. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején törekedned kell arra, hogy jó benyomást kelts a környezetedben, mivel egy döntésre, vagy eredményre vársz, mely alkalmat ad arra, hogy egy régi terved megvalósuljon. Magabiztosságod és pozitív hozzáállásod segít majd neked ebben. Ha megkapod a lehetőséget, vigyáznod kell arra, hogy ne okozz csalódást.

A hónap közepén óvatosan kell megválasztanod a csatákat, amikbe belemész, nem szabad elveszítened a türelmedet és lehet olyan alkalom is, amikor taktikai visszavonulót kell fújnod a hosszú távú célok elérése érdekében. Habár most könnyebben megteheted, mégis költs óvatosan, ne szaladjon el veled a ló, mivel könnyen előfordulhat, hogy ebben a hónapban egy váratlan költség is felmerül olyan dologgal kapcsolatban, amire előzőleg nem számítottál.

A hónap végén olyan esemény történik, amely valószínűleg felrázza a környezetedet, talán az egész világot. Kezdetben talán úgy érzed, hogy ezen esemény, hatással lesz a mindennapjaidra, de végül látni fogod, hogy ezt könnyedén el tudod kerülni. Ebben az időszakban változás állhat be a magánéletedben is. Ha a változás mélyreható, akkor talán itt az ideje, hogy teret engedj magad számára egy kis kísérletezésnek is.

>>> 5 csillagjegy, mely novemberben vonzza a pénzt

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nyomás alatt állhatsz, ráadásul valaki megpróbálja nehezíteni is az életedet némi intrikával. A megpróbáltatásoktól nem kell félned, hiszen most is jól terhelhető vagy, de az áskálódást nem kell szó nélkül hagynod. Tedd helyre az illetőt, ehhez pedig elég lesz néhány hűvös mondat is, ami után fülét, farkát behúzva távozni fog.

A hónap közepe az alkalmazkodásról szólhat, mivel egy alapvető körülmény változhat meg a környezetedben és ezt muszáj lesz neked is figyelembe venned. Ha viszont már hozzányúlsz dolgokhoz magad körül, nézd azt is át, nincs-e a terveid közül olyan, amelyet már nem is érdemes megvalósítani ebben a formában.

A hónap végén kommunikációs és technikai nehézségekkel kell megküzdened, amely viszont jó alkalmat ad arra, hogy néhány dolgot újragondolj magad körül. Vedd észre, hogy vannak eszközök, dolgok és még emberek is, amelyeknek a hiánya nem okozna gondot, inkább előny lenne a mindennapjaidban. Kezeld helyükön ezeket a jövőben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.