Éves horoszkóp a 2022. évre – Izgalmas hónapok

Horoszkóp minden évre

HoroszKópé

2021.12.31. 20:20

Ikrek – éves horoszkóp

Az év elején kellemesen alakulnak a dolgaid, a változások számodra előnyös helyzetet teremtenek majd. Lesz olyan terület, ahol valóságos áttörésre is számíthatsz. Mindezt pedig csak részben teszi kellemetlenné, hogy egy számodra szokatlan emberrel közelebbi kontaktusba kerülhetsz.

Az év első harmada viszont javulást hozhat a magánéletedet illetően. Kapcsolataid megerősödnek és amennyiben egyedül élsz, egy reményteli új ismeretség megédesítheti ezt az időszakot.

Ebben az időszakban számolnod kell egy bekövetkező váratlan eseménnyel is, amely szorongást és bizonytalanságot hoz az életedbe. Alkalmazkodóképességeddel ugyanakkor új lehetőségeket is találhatsz a megváltozott körülményekben.

A nyár ambiciózus célokkal érkezik, kezdeményezőkészséged növekszik, melyet egy kis kockázatvállalással kiegészítve komoly ugrást érhetsz el az életedben. A jó ötlet és a megvalósítás sikert hozhat, de számolnod kell a környezeted egy részének ellenállásával is, mivel tevékenységed valószínűtlen nem találkozik majd mindenki érdekeivel.

Az év utolsó harmadában szembesülhetsz a kapzsiság és a rosszindulat erejével, amely egy meglévő jó kapcsolatodat végérvényesen futtathatja zátonyra, ha nem vagy óvatos. Mindez komoly problémákat nem okoz majd, de ekkorra fordulóponthoz érhet az életed, ami komoly döntések szükségességét vetíti majd előre.

Rák – éves horoszkóp

Az év elején egy váratlan esemény tesztelheti, mennyire vagy képes kimozdulni a rutinból és kezelni problémákat az életedben. A legvalószínűbb az, hogy nem csak a konfliktuskezelésed lesz hatásos, de ennek során számodra láthatóvá válik olyasmi is, amelyet eddig szerettek volna egyesek elrejteni a szemed elől.

Az év első felében kiegyensúlyozottan alakulnak körülötted a dolgok a magánéletben és a munkában egyaránt. Ebben az időszakban egy új kapcsolat okozhat benned némi bizonytalanságot, de egy váratlan esemény, vagy hír hamar visszaránt majd a valóságba és felülír mindent. Alkalmazkodóképességed ekkor mindennél fontosabb lesz, mivel a változás egyben új lehetőségeket is jelent számodra.

A nyár vége egy kiemelkedő pénzügyi sikert is hozhat, de ahhoz, hogy ennek gyümölcsét élvezni tudd, összhangba kell hoznod a családi életedet a munkáddal. Ebben az időszakban némi zavart okozhat benned, hogy valakiről a környezetedben az bizonyosodik be, hogy nem túl megbízható, vagy becsületes.

Az év vége egy izgalmas találkozót hoz számodra, amely hatására felébredhet benned a vágy egy nagyobb kockázatvállalásra is. Akárhogyan is döntesz, az életedben bekövetkező változást semmi nem lesz képes megállítani.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.