Éves horoszkóp a 2022. évre – Izgalmas hónapok

Horoszkóp minden évre

HoroszKópé

2021.12.31. 20:20

Oroszlán – éves horoszkóp

A 2022-es év akár döbbenetes változásokat is tartogathat számodra és az életed egy része, vagy akár az egésze is gyökeresen megváltozhat.

Az év eleje finoman és különösebb izgalmak nélkül indul, de nem kell sokáig várnod arra, hogy egy váratlan hír, vagy esemény jókora kavicsot dobjon életed állóvizébe. Ebben az időszakban a türelem és a nyitott gondolkodás átsegíthet a legnehezebb időszakokon is.

Az év közepe viszont már csakis rólad szól majd, meglehetősen optimistán várhatod ezt az időszakot, amelyben az egészséged és a pénzügyi helyzeted is remekül alakulhat. Konfliktusaidon gyorsan úrrá tudsz lenni és kemény munkával egy fontos karrieredet érintő célodhoz is nagyon közel kerülhetsz majd.

Az év vége felé egy szerencsés véletlen folytán szinte az öledbe pottyanhat egy olyan siker, vagy lehetőség, amelyről nem is álmodhattál volna korábban. Ez az időszak egy izgalmas találkozást is hozhat számodra, amitől valami új és különleges kerül az életedbe és amitől joggal ítélheted pozitívnak utólag akár az egész évedet.

Szűz – éves horoszkóp

Belső egyensúly, harmónia és elégedettség. Ezek jellemzik leginkább az újéved első ciklusát, amelyet még azok az apróbb kellemetlenségek és feszültségek sem tudnak megtörni, melyek tavasz táján borzolják egy kicsit az idegeidet. Ebben az időszakban légy figyelmes, különösen a változó körülményekre legyél tekintettel, mivel ezzel mindig új lehetőségek is nyílnak, melyeket kár elszalasztani.

Az év közepén arra kényszerülhetsz, hogy rákapcsolj a munkára, mert bizonyítanod kell a rátermettségedet, vagy pedig valamiben versenytársad akad, aki a helyedre pályázik. Aggódnod mindezekkel együtt azonban szükségtelen. Ha bármilyen gondod akad, azt valószínűleg békés úton könnyedén rendezni tudod majd.

Nyár végén egy váratlan találkozás okozhat izgalmat és könnyen lehet, hogy mindez kissé bonyolulttá teszi az életedet, mivel egyszerre két irányba is meg kellene felelned. Előbb utóbb döntened kell majd, melyiket tartod fontosabbnak.

Az év vége egy kihívást, majd egy nagy lehetőséget hoz és a vágyat, hogy továbblépj eddigi életedből. Addigra egy szellem kiszabadul a palackból és te valószínűleg már sohasem tudsz a régi önmagad lenni. Erre valószínűleg nem is lesz szükség, mivel az ajtó kinyílik előtted, csak be kell rajta lépned.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.