Éves horoszkóp a 2022. évre – Izgalmas hónapok

Horoszkóp minden évre

HoroszKópé

2021.12.31. 20:20

Vízöntő – éves horoszkóp

Az év első időszakában, ha úgy döntesz, végre azzá válhatsz, aki igazából mindig is szerettél volna és olyasmivel foglalkozhatsz, amit mindig is szerettél volna. A lehetőség, amely ezt lehetővé teszi, már az év első napjaiban a kezedben lesz, de hogy valóban élsz-e vele, az már csak rajtad múlik majd.

Az év ezen időszakában a családi életed tekintetében némi kiigazításra kényszerülsz, melyet az indokol, hogy mindennapossá válik a szorongás és a hangulatváltozás a kapcsolataidban. A türelem és az önkontroll ekkor az egyik legfontosabb tulajdonságod lehet, amelyet gyakorolhatsz.

Az év közepén egyensúly és harmónia költözik a mindennapjaidba. Eltűnnek a korlátok az életed egy részéből és sokkal több időt tölthetsz olyasmivel, amit igazán szeretsz. Álmaid végre kezdenek valóra válni, igaz ehhez továbbra is kemény munkát kell majd végezned.

Az év utolsó időszaka kalandos és izgalmas lehet, ezeket a hónapokat szórakozás és utazások tehetik még érdekesebbé, izgalmasabbá.

Az év végén bátrabban kacérkodhatsz a szerencsével, mivel jó esélyed van arra, hogy egy kis kockázatot vállalva az öledbe hulljon valami, amire eddig még csak gondolni sem mertél.

Halak – éves horoszkóp

Az év első harmadában érzelmi egyensúly és jólét jellemez, ami kiegészülhet a magabiztosság érzésével is. Ebben az időszakban növekedhet a népszerűséged a környezetedben és a céljaid felé is nagy lépéseket tehetsz. Tavasz környékén váratlan események és rossz hírek előbb szorongást és bizonytalanságot hozhatnak, de a türelem és az önkontroll lehetőséget ad számodra, hogy hamar ebben is új lehetőségeket láss.

Az év közepe táján előbb bizonyítanod kell alkalmasságodat egy ügyben, de amint ezen túljutsz, már megnövekedett tisztelet árad a környezetedből. Ebben az időszakban pénzügyileg is gyarapodhatsz, különösen, ha nyitottan gondolkodsz és keményen dolgozol. Júliusban valami, vagy valaki váratlan bukkanhat fel az életedben és van esély rá, hogy ezzel konfliktust idéződik elő. Nyílt és becsületes kommunikációval azonban elejét veheted minden félreértésnek.

Az év harmadik harmadában nyomás alá kerülhetsz, ami arra ösztönöz, hogy újabb és újabb dolgokba fogj bele, ezzel azonban néhány régebbit muszáj lesz kiselejtezned az életedből. Ezek közül egy különösen fájdalmas lehet.

Az év vége egy izgalmas találkozást hozhat és annak ígéretét, hogy valami azután gyökeresen és végérvényesen megváltozik az életedben.

.