Éves horoszkóp a 2022. évre – Izgalmas hónapok

Horoszkóp minden évre

HoroszKópé

2021.12.31. 20:20

Nyilas – éves horoszkóp

Az év első harmadában egy nagyon fontos változás előtt áll majd az életed, ami miatt izgalmasnak és eseménydúsnak érzed majd ezt az időszakot. Légy nyitott az új lehetőségekre, de ne feledd, a jóért mindig meg is kell dolgozni és néha bizony valamennyit kockáztatni is érdemes.

Az időszak vége váratlan hírekkel köszönthet be, amely szorongást és bizonytalanságot is okozhat a lelkedbe, viszont ezek a napok igen gyorsan tovatűnnek majd és felváltja őket a nyugalom és a bizakodás időszaka.

Az év középső részében védekezned kell egy intrikussal szemben, de egy magabiztos kiállással hamar kedvét szegheted az illetőnek. Mindezzel nem csak a veled szembenállót ijesztheted el, hanem sikerül az esettel a környezetedben is tiszteletet ébresztened.

Mire a nyár véget ér, optimistán és boldog izgalommal tekinthetsz ismét a jövőbe.

Az év vége lelkesedést és plusz energiát hoz számodra és az igényt, hogy valami újat, érdekeset próbálj ki. Önbizalmad és a magadba vetett hited jó alapot ad majd arra, hogy egy szerencsés húzással életed akár egy teljesen új mederbe tereld át.

Bak – éves horoszkóp

Az év első időszakában egy váratlan változás felborítja az életedben a rutinfolyamatokat és olyan helyzetet teremthet, melyet csak korlátozottan tudsz majd kezelni. Fontos döntéseket kell meghoznod, hiszen a dolgokat nem hagyhatod így, valamelyik irányba muszáj lesz majd mozdulnod.

Az időszak végére vége szakad a szorongásnak és a bizonytalanságnak és alkalmazkodóképességednek hála az életed szinte minden darabja a helyére kerül ismét. Ehhez ki kell használnod egy kínálkozó lehetőséget, melyet egy régi ismerősöd ajánl majd a figyelmedbe.

Az év közepén újabb ajtók nyílnak meg előtted, hogy végül ezek közül melyik lesz, amelyen belépsz, nem lesz könnyű eldöntened. A sikeres választás kulcsa a rugalmasság lesz és az, hogy képes vagy-e egy okos, hasznos kompromisszumra.

A nyár végén egy provokációval kell szembesülnöd, melyre, ha okos vagy, nem válaszolsz, hiszen az illető célja pont az, hogy elveszítsd a türelmedet.

Az év utolsó időszakában egy izgalmas találkozás meghozza a lehetőségét, hogy megcsillogtasd egy új képességedet és akár egy új területen is kipróbálhasd magad a jövőben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.