Horoszkóp percek - Ilyen karácsony vár rád idén a csillagjegyed szerint

Horoszkóp, csillagjegyek

HoroszKópé

2021.12.07. 16:00

Rák

A Rák számára mindennél fontosabb, hogy ezt az időszakot a szeretteivel töltse. Ilyenkor a család áll mindenek felett, a velük töltött időt nem írhatja felül semmi. Arra pedig idén különösen figyeljen, hogy a legfontosabb személyek egyike, aki nagyon készül a vele töltött időre, ne csalódjon. Valamiért ugyanis vele kapcsolatban különleges emlék lesz az idei szeretet ünnepe.

>>> Van itt még ilyen horoszkópos cikk bőven

Oroszlán

Az Oroszlán számára semmi sem nyújt nagyobb boldogságot, mintha adhat. Nagylelkű és ez meglátszik az ajándékozási szokásain is. Ez idő tájt gyakran és szívesen adakozik. Idén viszont nem szabad túlzásokba esnie, mivel valaki éppen emiatt szégyenben maradhat vele szemben. Legyen kíméletes azokkal, akiknek nem adatott meg idén a bőséges ajándék a fa alatt.

Szűz

A Szűz számára a karácsony csillogása az, ami az egyik legfontosabb. Szereti szépen feldíszíteni a fát, extra csomagolásokat talál ki és szereti, ha a karácsonyi menü is nagyon különleges fogásokból áll. Megadja a módját és erre idén igazán remek alkalmakat találhat. Bár a lehetőségek között felsejlik egy baki is, ez most valójában nem bosszúságot, hanem egy emlékezetes sztorit jelent majd végül.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.