Horoszkóp percek - Ilyen karácsony vár rád idén a csillagjegyed szerint

Horoszkóp, csillagjegyek

HoroszKópé

2021.12.07. 16:00

Bak

A Bak számára az ünnepek jelentik a legfontosabb időszakokat az életben. Nála az ünnepi rituálék szinte szentségként jelennek meg, a legnagyobb bűn a szemében, ha valaki ettől el szeretne térni. Ez idén sem lesz másképpen és ez okozhatja a legnagyobb veszélyt is a fontos napokra. Valaki ugyanis olyan dolgot készül bejelenteni, ami komoly önuralmat kíván. Érdemes erre előre készülni!

>>> Van itt még ilyen horoszkópos cikk bőven

Vízöntő

A Vízöntő gyakran megszállottja a karácsonyi szervezésnek és a külsőségeknek. Nála karácsonyi színekkel világít a ház minden zuga, ő az, aki decemberben a legnagyobb villanyszámlával örvendezteti meg a villamos műveket. Idén sem lesz ez másképpen, de most talán érdemes figyelnie, mivel versenytársa akadhat, akinek legfőbb célja az lesz, hogy lepipálja valamiben. Már, ha hagyja!

Halak

A Halak számára a csendes nyugodt karácsony mindennél többet ér. Szűk körben szeret ünnepelni azokkal, akik a legközelebb állnak hozzá. Szívesen néz karácsonyi filmeket és hallgat karácsonyi dalokat. Ha egy Halak jegyben született otthonában karácsonyozol, két nap után ölni tudnál egy kis rockzenéért. Idén azonban annyi mindent kell pótolni az elmaradt együttlétekből, hogy ez még csak fel se merülhet.

.