Horoszkóp percek - Ilyen karácsony vár rád idén a csillagjegyed szerint

Horoszkóp, csillagjegyek

HoroszKópé

2021.12.07. 16:00

Mérleg

A Mérleg szereti a vicces dolgokat, ami az ajándékozási szokásait is gyakorta jellemzi. Ha valaki megkapja élete legrondább rénszarvasos karácsonyi pulóverét, az tuti, hogy egy Mérlegtől származik. Idén sem lehet másra számítani tőle, de egy dologban különleges lehet az idei év. Most ugyanis ő is számíthat valamire, ami kiveri a biztosítékot nála. Ilyen az, amikor akasztják a hóhért!

>>> Van itt még ilyen horoszkópos cikk bőven

Skorpió

A Skorpió időnként szeret a tűzzel játszani. Számára nem karácsony a karácsony csillagszóró nélkül és ő az, akit a legjobban tűzbe hoz a karácsony hangulata. Idén azonban érdemes nagyon óvatosan bánnia ezekkel az eszközökkel. Van némi esély ugyanis arra is, hogy nem minden sül el végül úgy, ahogyan elképzeli. Szóval most csak óvatosan, nehogy olyasmi is lángra lobbanjon, aminek nem kellene!

Nyilas

A Nyilas időnként igazi lázadóként viselkedik, ha a karácsonyról van szó. Ha megnézzük, kik azok, akik az ünnepeket valahol az otthonuktól távol töltik el szívesen, akkor nagy számban találhatunk közöttük Nyilasokat. Idén is felmerülhet benne ez a terv, most azonban érdemes alaposan megfontolni mindezt. Ha nyugodt ünnepeket vár, azt most az otthonában, szerettei között találhatja meg a legvalószínűbben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.