Havi horoszkóp 2022. február – Lelj önmagadra

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.01.30. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap elején egy változó környezeti feltétel arra inspirálhat, hogy új egyensúlyi helyzetet hozz létre magad körül. Légy rugalmas, nyitott és ne félj ésszerű kockázatot sem vállalni, ha kell. Ezen a ponton talán szembe kell nézned egy kisebb feszültséggel is, de nem szabad engedned. Ha kell, képviseld a saját érdekeidet erőteljesebben, vagy akár agresszíven is másokkal szemben.

A hónap közepén erős lehet benned a késztetés, hogy számot vess bizonyos dolgokkal, számba vedd a sikereket és a kudarcokat és leltárt készíts arról, mi van még kipipálatlanul azon a bizonyos bakancslistán. Ha túl sok minden sorakozik ott és túl kevés, ami már teljesült, akkor itt az ideje változtatnod. Legyen a fókuszban nálad most egy kicsit te a saját életed. Az legyen a fontos, hogy te mit szeretnél és ne az, hogy megfelelj másoknak.

A hónap utolsó harmadában a szabadság és a függetlenség vár rád, talán egy utazás formájában. Ebben az időszakban friss ismeretségek és izgalmas élmények várnak, melyek során inspirációkat, ötleteket gyűjthetsz és megtapasztalhatod az élet naposabb oldalát is. Számíts arra is, hogy nem kerül el az intrika sem, a közeledben ugyanis nem mindenkinek fog tetszeni az új egyéniség, amely most előbújni készül belőled. 

Bak – havi horoszkóp

A hónap elején egy váratlan esemény, egy félreértés, vagy egy harmadik személy ármánykodása következtében próbatétel elé kerül egy személyes kapcsolatod, amely lehet barátság, de akár egy szerelmi viszony is. Ebben az időszakban légy nagyon óvatos a reakcióiddal, ne menj bele szélsőséges vitákba és próbálj kiegyensúlyozott maradni. A határozott és nyugodt hozzáállásoddal megőrizheted a méltóságodat, az idő pedig sok mindenre gyógyírt adhat, méghozzá hamarabb, mint gondolnád.

A hónap közepén energiád és lelkesedésed segít majd, hogy jó benyomást tegyél az emberekre, az pedig abban, hogy elérd a céljaidat. Ezekben a napokban nehezen lehet majd ellenállni a kisugárzásodnak, így könnyedén tudod meggyőzni a környezetedet az igazadról, de komolyan hozzájárulhat ahhoz is, hogy egy üzletet sikeresen nyélbe üss. Ha pedig a párkapcsolatodban szeretnél elérni valamit, most az is könnyebben teheted meg.

A hónap végén óvatosnak kell lenned egy felbukkanó ismeretlennel, aki megpróbál téged elcsábítani, vagy rávenni valamire. Mielőtt bizalmat szavaznál az illetőnek, derítsd ki a céljait, szándékait, vagy legalább figyeld meg alaposan a kommunikációját. Ha a megérzésed veszélyt sejt, hamar jelezni fog. Hallgass és figyelj rá! A hónap utolsó napjaiban egy váratlan esemény kelthet benned izgalmat, de nem a rossz értelemben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.