Havi horoszkóp 2022. február – Lelj önmagadra

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.01.30. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában remek eredmények várhatók a munkádban, de a magánéleted is kellemesen alakul. Magabiztos és kiegyensúlyozott leszel, de közben ügyelned kell arra is, nehogy a túlzott elbizakodottság miatt hibázz valamiben. Ezekben a napokban számíthatsz egy kis intrikára is valaki részéről, aki az utóbbi időben rossz szemmel nézi a sikereidet.

A hónap közepén kissé felpöröghet az élet körülötted, amit az okozhat, hogy egy váratlan esemény, változást hozhat a környezetedbe. Igyekezz minél kevesebbet hibázni és arra is, nehogy az ingerlékenységeddel a szeretteidre is negatív hatást gyakorolj. Fontos pénzügyi kérdésekben most óvakodj döntéseket hozni.

A hónap végén lassíthatsz egy kicsit, jobban jut időd a családra, a szeretteidre, így ha teheted, tervezz be valamilyen kellemes programot, ahol lehetőséged nyílik elmélyíteni a kapcsolatokat és közös élményeket szerezni velük. Egy fontos személlyel most érzelmi áttörést érhetsz el, de ehhez talán fel kell adnod egy régi elképzelésedet. 

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban olyan érzésed lehet, mintha mindenki veled szemben menne és a világ összeesküdött volna ellened. Persze, ez nincs így, viszont komoly kitartás és odaadás szükséges ahhoz, hogy túljuss ezeken a napokon. A kezdeti nehézségek után viszont elkezdenek egészen jól működni körülötted a dolgok. Ekkor már nemcsak a te hozzáállásod válik pozitívvá, de végre nagyobb támogatást is érzel a környezeted felől is.

A hónap közepe magában hordozza egy összeütközés lehetőségét is, amelyből keletkező feszültséget csakis a te türelmes és együttműködő természeted segíthet feloldani. Ebben az időben főleg a másokkal történő egyeztetésekkel gyűlhet meg a bajod. Ügyelned kell arra is, nehogy túlságosan sok kötelezettséget vállalj, mivel könnyebben elkaphat a hév és olyasmire is igent mondasz, amit később aztán megbánhatsz.

A hónap vége a harmóniát és a jó közérzetet hozhatja el számodra, optimizmus és kiegyensúlyozottság köszönt be rád. Ezek a napok a nyugalomról és a társasági életről szólnak, de alkalmat adnak egy kis összegzésre is. Meghitt napok köszöntenek be rád, mely alkalmat ad a feltöltődésre is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.