Havi horoszkóp 2022. február – Lelj önmagadra

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.01.30. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap elején váratlan események, vagy hírek hatására szorongást és bizonytalanságot érezhetsz és ebben az időszakán nagyobb szükséged lesz az alkalmazkodóképességed gyakorlására is. Egy félreértés miatt nehézségekbe ütközhet a kommunikáció fenntartása valakivel, aki elengedhetetlenül szükséges számodra a továbblépéshez. A helyzet megoldása valószínűleg egy harmadik személy kezében lesz majd.

A hónap közepe izgalommal vegyes várakozással és egy kellemes meglepetéssel járhat. Ha egy lehetőség megnyílik előtted, figyelj a megérzésedre még akkor is, ha valaki igyekszik lebeszélni arról, hogy kövesd az álmaidat. Ezekben a napokban fontos szerepet játszhatsz közvetítőként egy családi, vagy munkahelyi vitában.

Ha egyedülálló vagy, a hónap végén jó esély van arra, hogy tökéletes partnert találj az előtted álló időszakra, vagy akár hosszabb távra is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor pedig számíthatsz a meglévő kapcsolatod virágzására. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak kreatív projektek beindítására is.

Rák – havi horoszkóp

A hónap elején egy okos ötlettel, elképzeléssel váratlan követőkre találhatsz, ami elindíthat benned valamit, ami talán meghatározó lehet az életed egy következő szakaszában. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy egy kicsit kimozdulj a komfortzónádból és elkezdj kísérletezni néhány új szokással, vagy tevékenységgel. Számíts arra, hogy mindehhez valami új dolgot is meg kell majd tanulnod.

A hónap közepén jó hasznát veheted nyitottságodnak és alkalmazkodó képességednek, de eközben ügyelned kell arra, nehogy valaki visszaéljen a bizalmaddal. Különösen arra figyelj, hogy ne kerülj kiszolgáltatott helyzetbe, mert valaki most talán csak arra vár, hogy kihasználja az alkalmat és visszaéljen vele. Ezekben a napokban egy új ismeretség is vár rád, amely felpezsdítheti a társasági életedet is.

A hónap végén előfordulhat, hogy némi ellenállásba ütközöl, vagy valakinek az érdekeit sérted. Próbáld érdemi feszültség nélkül kezelni ezt a helyzetet, ha kell, akár úgy, hogy taktikai jelleggel egy időre visszavonulsz. Kerüld a hirtelen és átgondolatlan tevékenységet és a provokatív megjelenést. Dolgozz csendben, így nem kell időről időre másokkal foglalkoznod és gyorsabban tudsz haladni. A hónap utolsó napjaiban egy különleges és váratlan meglepetés ér majd.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.