Havi horoszkóp 2022. február – Lelj önmagadra

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.01.30. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap elején egy változás formálódik az életedben és ez a változás okozhat kellemetlen érzéseket, de érdekes izgalmakat is. Ha új kapcsolatra vágysz, ezek a napok kiemelten alkalmasak erre. Keresd a kapcsolatot másokkal, erre most az internet kifejezetten alkalmas lehet számodra. Egy siker, vagy egy kudarc bármely területen ugyanakkor most sokkal nagyobb örömet, vagy épp bánatot okozhat, így készülj fel mindkettő megfelelő kezelésére is.

A hónap közepén talán egy kicsit többet kell megtenned az átlagosnál ahhoz, hogy megszerezd, ami kell, legyen az valamely anyagiakat érintő dolog, vagy akár érzelmi igény. Persze nem is te lennél, ha nem érnéd el, amit akarsz ezúttal is. Ezekben a napokban ugyanakkor hajlamos lehetsz az önzésre, ami egyesekben talán visszatetszést kelt, mások viszont az erőt s a határozottságot látják meg benne. Kerüld el viszont a pazarlást és az adósságot, légy mértékletes!

A hónap végén eljöhet az idő arra, hogy egy súlyos, nehéz feladatot a végső szakaszába navigálj. Mindez elégedettséget, elismerést és tiszteletet hozhat számodra és végre érezheted, hogy a sok akadály, melyet átugrottál, nem volt hiába való. Mielőtt ismét a jövőbe tekintenél új terveidet nézegetve, adj időt magadnak a kikapcsolódásra is. Ünnepelj és tedd mindezt azzal, akivel a legjobban érzed magadat. 

Halak – havi horoszkóp

A hónap első időszaka ingatag hangulatban találhat, amit elsősorban az okoz, hogy a környezetedben is változékony szituációk követik egymást. Ezekben a napokban nagyon nehezedre esik majd ellazulni és harmóniát találni. Segíthet most, ha igyekszel rugalmasabban hozzáállni néhány dologhoz és nem ragaszkodsz erősen a megszokásaidhoz.

A hónap közepére kissé lecsendesednek körülötted a hullámok, nyugalomra lelsz, nemcsak a magánéletedben, hanem a munkádban is. Ráadásul ebben az időszakban, a pénzügyeidben is pozitív változás következhet be, amit egy váratlan, extra bevétel okoz és amely alkalmat ad arra, hogy egy kicsit kényeztesd magadat kívül és belül is.

A hónap utolsó időszakában felerősödhet benned a kísérletező kedv, ami nemcsak a munkádra, hobbidra, hanem a magánéletedre is igaz lehet. Az azonban, hogy bizonyos dolgokra most másképpen gondolsz, mint eddig, ne jelentse azt, hogy mindennel leszámolsz, ami megszokott. Ezekben a napokban valaki igyekszik majd megnehezíteni az életedet és lehetséges, hogy harc helyett most okosabb lesz egyet hátra lépned, várva egy jobb pillanatra. Ami késik, persze nem múlik.

.