Horoszkóp percek 2022 - Ezt jósolják a csillagok az egészségedről

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2022.01.07. 16:00

Kinek mit tanácsol a horoszkópja és mely területek azok, ahol érzékenyebben reagálhat a szervezete egy esetleges problémára. Egészség 2022-ben a horoszkóp percekben.

Természetesen nem lehet arra biztos előrejelzéseket adni, hogy 2022-ben kire milyen testi, lelki, egészségi állapotváltozás vár, de azért a horoszkópja mindenkinek adhat némi támpontot arra, mire érdemes kiemelten figyelnie. Persze ez könnyű horoszkóp nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, ezt azért senki se feledje!

Most összeszedtük, kinek mit ígér a horoszkópja és mely területek azok, ahol érzékenyebben reagálhat a szervezete egy esetleges problémára idén. Nem mintha lenne olyan területe az egészségünknek, melyet érdemes lenne elhanyagolni.

Kos: Fejfájás

A Kosra most is jellemző forrófejűség idén azt is jelentheti, hogy ezen a területen lesz a legtöbb dolga. Nem szabad fejjel rohanni a falnak és az ugyanitt felhalmozódó feszültséget is érdemes szinten tartani. Lazaság, pozitív gondolkodás és elengedés. Ezekkel kerülheti el 2022-ben egy Kos, hogy nyomás nehezedjen rá ott legfelül.

>>> Pénzügyi horoszkóp 2022-re

Bika: Torok és fül

Idén a Bika fokozottan tartsa szem előtt, hogy talán az átlagosnál hajlamosabb lehet a torok és fül betegségeire. Törődjön a megelőzéssel, igyekezzen kerülni azokat a helyeket, melyeken megfázhat és fokozottan ügyeljen az öltözködésre e szempontból is. Ne feledje, hogy a stressz a szervezetet több területen is igénybe veszi. Esetében talán ezeken a pontokon jöhet a jelzés is, hogy valami nincs egyensúlyban körülötte.

Ikrek: Légzés

Mély levegő, nyugalom, lazítás. Ezek legyenek azon a szavak, melyeket egy-egy nehezebb pillanatban elmormol magának 2022-ben az Ikrek. Igyekezzen kevesebbet vállalni és elhagyni azt a szokását, hogy mások helyett cipeli a terhet, mások munkáját végzi el. Meg kell tanulni fenntartani maga körül az egyensúlyt és az egész életét szellősebben, levegősebben, talán ráérősebben is élni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.