Horoszkóp percek 2022 - Ezt jósolják a csillagok az egészségedről

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2022.01.07. 16:00

Bak: Térd és ízületek

Ha valamit nagyon sokat használnak, az bizony egy idő után el is kopik. 2022-ben talán ezt a leckét kell megtanulnia a Baknak is. Legyen az munka, vagy akár sport, a túlzások nagy bajt is okozhatnak és idén a Bak meg is kaphatja ez ügyben az első piros figyelmeztető zászlót. Itt az ideje szabályoznia a saját terhelését és annak is értelme lenne, hogy egy ízületi panaszon most ne akarjon egyedül úrrá lenni.

>>> Pénzügyi horoszkóp 2022-re

Vízöntő: A lábak

Nehéz olyan tanácsot adni egy Vízöntőnek az egészségével kapcsolatban, melyet szívesen fogadna, 2022-ben azonban talán ő is hallgathatna egy szakember tanácsára. Itt fáj, ott fáj, de az egész végső soron nem is igazán komoly? Na, ezt el kell felejteni és véget kell vetni a panaszoknak addig, amíg ez túl késő nem lesz. Most kell lépni, hogy később is legyen mivel. Ez legyen a mottó 2022-ben.

Halak: Megfázás

Ha valaki nem igazán szereti a hideget, az bizony éppen a Halak. 2022-ben pedig különösen ügyelnie kell arra, hogy kerülje a nyirkos, hűvös helyeket. Egy megfázás ugyanis most könnyebben hozhat betegséget is. Éppen ezért a 2022 szóljon a Halak számára a vitaminokról, a minél több alvásról és egy meleg helyről. Ez utóbbi idén többet számíthat, mint bármikor!

.