Horoszkóp percek 2022 - Ezt jósolják a csillagok az egészségedről

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2022.01.07. 16:00

Rák: Emésztés

A Rák szinte egész testével képes egy-egy feladatra koncentrálni és ilyenkor minden belső szerve részt vesz a munkában. Pont ebből adódhat nála, hogy egy nehezebb időszak magával hozhatja a gyomorproblémákat is. 2022-ben a táplálkozás lehet az a pont, ahol a legtöbb kihívásra talál és ezen a területen érheti el a leglátványosabb eredményeket is. A stressz idén főleg a gyomrát támadja, ott kell erős védelmi vonalat kialakítania azzal, hogy megadja a szervezetének, ami kell.

>>> Pénzügyi horoszkóp 2022-re

Oroszlán: Intenzív érzelmek

Bár az Oroszlánt mindig erős érzelmi fal veszi körül, 2022-ben könnyen előfordulhat, hogy még neki is dolga lesz azzal, hogy ezen a védvonalon sérüléseket foltozzon. Szívét egy esemény, vagy egy személy viselkedése komoly támadásnak teheti ki, ami csapást mérhet az egójára, és mind lelkileg, mind pedig fizikailag komoly terhelésnek teheti ki. Érdemes figyelni a jeleket és ha mindez már az egészségre is ártalmas, nem szabad habozni, szakemberhez kell fordulni.

Szűz: Belső szervek

A Szűz egészségtudatos és rendkívül erős védelmi vonalakkal rendelkezik. Képes a hatékony öngyógyításra is, ez azonban 2022-ben nem biztos, hogy minden területen elegendő lesz. Különösen akkor kerülhet bajba, ha túlterheli magát, ez pedig a legnagyobb eséllyel a belső szerveire lehet kihatással. Egy túlhajszolt Szűz védtelenebb lehet most, a kelleténél, érdemes ezt szem előtt tartani.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.