Horoszkóp percek 2022 - Ezt jósolják a csillagok az egészségedről

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2022.01.07. 16:00

Mérleg: A táplálék

A Mérlegnek 2022-ben is akad mérlegelni valója a szó minden értelmében. Idén ugyanis fokozottan ügyelnie kell a megfelelő táplálékbevitelre, annak mennyiségére és minőségére egyaránt. Ha mindenre odafigyel és jó döntéseket hoz, nemcsak a szobai mérleg fog olyat mutatni, amire igazán büszke lehet, de az esedékes orvosi vizsgálatán is megnyugtató eredményeket kaphat.

>>> Pénzügyi horoszkóp 2022-re

Skorpió: Folyadék

A Skorpiónak 2022-ben a vízzel támadhat némi elintéznivalója. Idén ugyanis különös fontosságú lehet számra a megfelelő folyadékbevitel. Ez most szinte duplán számíthat neki, hiszen a megfelelő hidratáltság folyamatos fenntartása segít megőrizni az egészségét. 2022-ben tehát óvakodjon a kiszáradástól, ha csak teheti, tartson magánál egy palack vizet!

Nyilas: Hát és derék

A Nyilas számára 2022-ben hátfájást hozhatnak a gondok és a terhek, ha túl sokáig hagy fennmaradni maga körül egy feszültséget. Idén talán a gyógyulás érdekében valamit el kell engednie még akkor is, ha erre úgy érzi, nincs teljesen felkészülve lelkileg. Csak ez hozhat gyógyírt és megkönnyebbülést még akkor is, ha először ez riasztóan hat még gondolatban is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.