Havi horoszkóp 2022. július – Két lábbal a földön

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.06.28. 16:00

A Rák előnyös üzletet köthet, a Bak életében felbukkanhat a múlt. Izgalmas hónap lehet a július így, vagy úgy, mindenkinek. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszakában könnyen jönnek az eredmények a munkádban, de a magánéleted is kellemesen alakul. Magabiztos és kiegyensúlyozott leszel, de közben ügyelned kell arra is, nehogy elbízd magad és hibát kövess el valamiben. Ezekben a napokban számíthatsz egy kisebb provokációra is valaki részéről, aki az utóbbi időben rossz szemmel nézi a sikereidet.

A hónap közepén kissé felpörög az élet körülötted, amit az okozhat, hogy egy váratlan esemény hirtelen döntéseket, változtatásokat követel tőled. Igyekezz minél kevesebbet tévedni és arra is, nehogy az ingerlékenységeddel a szeretteidre is negatív hatást gyakorolj. Fontos pénzügyi kérdésekben most lehetőleg ne hozz döntést.

A hónap végén lassíthatsz egy kicsit, több időd jut a családra, a szeretteidre, így ha teheted, tervezz be valamilyen kellemes programot, ahol lehetőséged nyílik tovább mélyíteni a kapcsolatokat és közös élményeket szerezni velük. Egy fontos személlyel most érzelmi áttörést érhetsz el, de ehhez talán el kell hagynod egy időre a komfortzónádat is. >>> Van itt még horoszkóp több is

Bika – havi horoszkóp

A hét első harmadában a kemény munkáddal elért sikered valakinek annyira bánthatja a szemét, hogy talán provokálni támad kedve téged. Maradj nyugodt és magabiztos, ne hagyd, hogy kibillentsenek az egyensúlyi állapotból. Ha így teszel, az illető hamar feladja majd a próbálkozást és visszavonul duzzogni.

A hónap közepén felgyorsulhatnak az események körülötted, amely tőled is gyors reakciókat kíván. Légy azonban nagyon körültekintő, mivel a kapkodás növelheti a hibáid kockázatát. Légy türelmes az eredményeket illetően is, lehet, hogy nem azonnal mutatkozik meg az erőfeszítéseid következménye. Fontos döntéseket, főleg, ha pénzügyi természetűek, most ne hozz!

A hónap végén alkalmad lehet kifejezni valaki iránt a szeretetedet, vagy a tiszteletedet, de ennek eredménye nem biztos, hogy pontosan az lesz, amire vársz. Történjen bármi, legyen bármilyen váratlan is egy kialakult helyzet, ne veszítsd el a nyugalmadat és te tégy, vagy mondj olyasmit, melyet később esetleg nagyon megbánnál. >>> Van itt még horoszkóp több is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.