Havi horoszkóp 2022. július – Két lábbal a földön

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.06.28. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap eleje nyugodtan és szeretetteljesen telik számodra, melyre ráerősít az is, hogy pénzügyileg egy nyugodtabb időszak köszönt be rád. Most lehetőséged lesz néhány hosszabb távú döntést is meghoznod és megteremtheted a lehetőséget arra, hogy a későbbiekben sokkal gondtalanabbul élhesd az életedet.

A hónap közepén egy éleződő, talán családi konfliktusban érdemes lesz megvizsgálnod a másik oldal szemszögét is és némi engedményt tenned annak érdekében, hogy ne húzódjon el túlságosan a viszály. Próbálj olyan helyzetet teremteni, ahol mindkét fél úgy érezheti, hogy kicsit előbbre jutott.

A hónap végén végre úgy érezheted, hogy kitartásod és lelkesedésed meghozza gyümölcsét, hiszen egy fontos célodhoz végre karnyújtásnyi közelségbe érsz és végre elérhető közelségbe kerül egy hosszabb kikapcsolódás is. Ugyanakkor ügyelned kell arra is, nehogy a túlzott önbizalom most meggondolatlan lépésekre sarkalljon. Maradj továbbra is két lábbal a földön! >>> Van itt még horoszkóp több is

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszakában támaszkodnod kell a kitartásodra és a türelmedre, mivel dolgok a vártnál lassabban alakulnak megfelelően körülötted. Legyen az a munkával, vagy egy magánéleti tervvel kapcsolatos projekt, számítanod kell némi késedelemre. Ebben az időszakban viszont jó híreket kaphatsz a pénzügyeidet illetően, ez azonban nem szabad, hogy könnyelműségre csábítson.

A hónap közepén akkor lehetsz eredményes a munkádban és a magánéletedben egyaránt, ha sikeresen tudsz alkalmazkodni egy módosult feltételhez. Vedd észre, hogy körülötted több dolog végérvényesen és visszavonhatatlanul megváltozott, így neked sem szabad ragaszkodnod mindenben a múlt normáihoz.

A hónap végén azt tapasztalhatod, hogy a hatásod, vonzerőd a környezetedre pozitívan változik. Most kezdeményezően léphetsz fel egy kapcsolatban, legyen az magán, vagy üzleti, de arra is lehetőséged adódhat, hogy a vártnál előnyösebb üzletet köss meg valakivel. Ha eladnál, vagy vennél valamit, azt most kezdeményezd! >>> Van itt még horoszkóp több is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.