Havi horoszkóp 2022. július – Két lábbal a földön

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.06.28. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban olyan érzésed lehet, mintha mindenki veled szemben lenne és a világ összeesküdött volna ellened. Persze, ez nincs így, viszont komoly kitartás és odaadás szükséges ahhoz, hogy túljuss ezeken a napokon. A kezdeti nehézségek után viszont elkezdenek egészen jól működni körülötted a dolgok. Ekkor már nemcsak a te hozzáállásod válik pozitívvá, de végre nagyobb támogatást is érzel a környezeted felől.

A hónap közepe magában hordozza a konfrontáció lehetőségét, melyen csakis a te türelmes és együttműködő természeted segíthet túljutni. Ebben az időben főleg a másokkal történő egyeztetésekkel gyűlhet meg a bajod.

A hónap vége a harmóniát és a jó közérzetet hozza el számodra, optimizmus és kiegyensúlyozottság köszönt be rád. Ezek a napok a nyugalomról és a társasági életről szólnak, de alkalmat adnak egy kis összegzésre is. Meghitt napok és egy váratlan találkozás várhat rád ebben az időszakban. >>> Van itt még horoszkóp több is

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egyszerre lehetsz kiegyensúlyozott és szenvedélyes és e kettősség lenyűgözheti a körülötted lévő embereket. Olyan extra karizmát kölcsönöz számodra, amely vonzóvá tesz és ez most egy nagyon fontos komponense lehet a sikereidnek. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak arra, hogy új dolgokba fogj, megmérettesd magadat, vagy pályázz, esetleg vizsgázz. Most sikeresebb lehet egy vásárlás, vagy egy eladás is, ha ezt tervezed.

A hónap közepén viszont átmeneti zavarok történhetnek körülötted, melyek egy része talán technológiai eredetű lehet, de az is előfordulhat, hogy egy szinte a semmiből felbukkanó múltbéli alak zavarja össze körülötted annyira a dolgokat, hogy az már a hétköznapjaid kiegyensúlyozottságát veszélyezteti. Könnyen lehet, hogy a helyzet gyors megoldásához egy kis merészségre és némi kockázatvállalásra is szükséged lesz.

A hónap vége egy izgalmas változást hozhat az életedbe, amely főként kellemes dolgokat hoz és amelynek során megtanulhatsz valami újat, érdekeset is. A megszerzett tudás nemcsak nyugodt magabiztosságot, de konkrét előnyöket is hoz, mely valószínűleg pénzügyi gyarapodással is jár majd. Ebben az időszakban körbevesz majd a szeretet és a szerelem is, ezen a területen ugyanis igazán kellemes és sikeres napok várnak rád. A bókokat fogadd mosolyogva, de egy furcsa ajánlatot inkább utasíts el. >>> Van itt még horoszkóp több is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.