Havi horoszkóp 2022. július – Két lábbal a földön

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.06.28. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap elején fokozott nyomást érezhetsz a partnered, vagy egy számodra fontos ember irányából. Talán úgy érzed, hogy az illető szinte céltudatosan igyekszik megnehezíteni az életedet. Lépj vissza a problémát okozó helyzetből egy kicsit és próbáld elemezni, mi okozza ezt a szembenállást. Bátorságra lesz szükséged ahhoz, hogy ebből a helyzetből kikerülj, de az Univerzum most segít leküzdeni a félelmet és a gátlást benned.

A hónap közepe felé a megnövekedett személyes vonzerőd hatalmat kölcsönöz számodra és lehetőséget, hogy megkapd, amit csak akarsz. Most kell tenned érte, ha akár a magánéletben, akár a munkahelyeden jobb pozíciót szeretnél kiharcolni magadnak. Ez az időszak különösen optimális lehet számodra, ha üzleti ügyekben, azon belül is hosszú távú befektetésben, például ingatlanban gondolkodsz.

A hónap vége felé szeretetre, türelemre és megbocsátásra lesz szükséged, ha egy hozzád közelállóról kellemetlen dolgokat kell hallanod. Egy váratlan esemény viszont felülírhat mindent, amit ezekre a napokra terveztél. Talán rögtönöznöd kell most, így légy nagyon körültekintő. >>> Van itt még horoszkóp több is

Halak – havi horoszkóp

A hónap első időszaka szerencsésen indul és ha te is odateszed magadat mellé, akkor igazán remek napok elé nézel. A személyes kapcsolataid virágzóak lesznek, tovább mélyülnek, beleértve a párkapcsolatodat is. Ezekben a napokban érdemes lenne időt szakítanod arra is, hogy egy utazást, vagy egy családi összejövetelt megtervezz, de közben maradjon energiád kezelni egy váratlan fejleményt is.

A hónap közepét egy esemény teheti izgalmassá és talán kissé bizonytalanná, de szerencsére semmi olyan nem történik majd, amely utólag ne lehetne egy vicces történet alapja, melyet egy kellemes társaságban kissé kiszínezve tudnál előadni. Mindez ugyanakkor rávilágít arra, hogy mindent némi rátartással kell szervezni és igyekezni kell nyitottan és rugalmasan tervezni, legyen az bármilyen fontos dolog az életünkben.

A hónap végén, ha megvan a kellő önbizalmad és az optimizmusod, bevállalhatsz egy kisebb kockázatot is, de azért legyen egy alternatív terved is, ki tudja, mit hoz ugyanis a sors. Ezekben a napokban kerüld a pénzpazarlást és az adósságot, mert hamarosan egy olyan esemény történhet az életedben, amely miatt szükséged lesz minden erőforrásodra. >>> Van itt még horoszkóp több is

.