Havi horoszkóp 2022. július – Két lábbal a földön

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.06.28. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első fele különösen izgalmas lehet a számodra, mivel olyan események kezdőpontja lehet, amely már az elkövetkező éved eseményeivel lehet kapcsolatban. Légy kezdeményező, de ne feledkezz meg arról sem, hogy ilyen időtávra komolyan kell tervezni és nem lehet felelőtlenül ígérni, hiszen nagyon sok minden változhat meg még körülöttünk addig. Ezekben a napokban különösen fontos, hogy a partnereddel gyengéd és figyelmes viszonyt ápolj.

A hónap közepén váratlan változás zavarhatja meg a terveidet és befolyásolja azt a kialakult rutint, amely a mindennapjaidat jellemzi. Könnyen lehet, hogy ezekben a napokban extra energiára lesz szükséged ahhoz, hogy a mindennapok megszokását nem elvesztve végül azzal is megbirkózz, amely dolgokat most pluszban állított feladatként eléd az élet.

A hónap végén a vásárlásaid során kiemelt figyelmet kell szentelned arra, hogy ne lépd túl a megszokott kereteket, inkább arra törekedj, hogy ahol csak lehet, igyekezz megspórolni valamennyit egy esetleges váratlan kiadás esetére. Ezekben a napokban fontos híreket kaphatsz, melyekkel kapcsolatban gyors döntésekre lehet szükség és nem lesz idő arra, hogy minden szempontot megfelelően mérlegelj majd. >>> Van itt még horoszkóp több is

Szűz – havi horoszkóp

A hónap elején tevékeny és eredményes lehetsz egy fontos munkában, de ahhoz, hogy mindennek valódi hozadéka legyen, gondoskodnod kell arról is, hogy a megfelelő emberek körülötted értesüljenek arról, mit vittél véghez. Minderre különösen akkor van nagy szükség, ha van a környezetedben olyan ember, aki szeret más tollával ékeskedni. Igyekezz mindent megfelelően dokumentálni, hogy később ne legyen ezzel kapcsolatban félreértés.

A hónap közepe egy régebbi nyitott ügyedben hozhat nyugalmat és megbékélést. Lehet, hogy egy vita, vagy akár egy hosszú ideje tartó harag, vagy fagyos viszony engedhet most fel, de ahhoz, hogy mindez tartós legyen neked is el kell engedni néhány dolgot fejben. Tedd ezt meg most te elsőnek és nagy eséllyel más is így tesz majd a környezetedben.

A hónap végén számíthatsz egy kis izgalomra, melyet egy változás okoz majd, amely arra kényszerít, hogy kimozdulj egy kis időre a komfortzónádból, ez azonban pozitív hatással lesz rád, hiszen egy kis extra változatosságot hoz az életedbe. Mindez pedig a szerelmi életedben is érezteti majd a hatását, mivel kezdeményezőbbé és talán bevállalósabbá is tesz téged. >>> Van itt még horoszkóp több is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.