Havi horoszkóp 2022. szeptember – Amikor új ajtók nyílnak meg

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.08.29. 16:00

A Rákra egy pozitív végkifejlet vár, a Skorpió kezeljen profin egy kellemetlen figurát. Havi horoszkóp, szeptember.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egyszerre lehetsz kiegyensúlyozott és szenvedélyes és e kettősség lenyűgözheti a körülötted lévő embereket. Olyan extra karizmát kölcsönöz számodra, amely vonzóvá tesz és ez most egy nagyon fontos komponense lehet a sikereidnek. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak arra, hogy új dolgokba fogj, megmérettesd magadat, vagy pályázz, esetleg vizsgázz. Most sikeresebb lehet egy vásárlás, vagy egy eladás is, ha ezt tervezed.

A hónap közepén viszont átmeneti zavarok történhetnek körülötted, melyek egy része talán technológiai eredetű lehet, de az is előfordulhat, hogy egy szinte a semmiből felbukkanó múltbéli alak zavarja össze körülötted annyira a dolgokat, hogy az már a hétköznapjaid kiegyensúlyozottságát veszélyezteti. Könnyen lehet, hogy a helyzet gyors megoldásához egy kis merészségre és némi kockázatvállalásra is szükséged lesz.

A hónap vége egy izgalmas változást hozhat az életedbe, amely főként kellemes dolgokat hoz és amelynek során megtanulhatsz valami újat, érdekeset is. A megszerzett tudás nemcsak nyugodt magabiztosságot, de konkrét előnyöket is hoz, mely valószínűleg pénzügyi gyarapodással is jár majd. Ebben az időszakban körbevesz majd a szeretet és a szerelem is, ezen a területen ugyanis igazán kellemes és sikeres napok várnak rád. A bókokat fogadd mosolyogva, de egy furcsa ajánlatot inkább utasíts el. >>> 5 csillagjegy, melynek szerencsét hoz az ősz

Bika – havi horoszkóp

A hónap eleje erőt, energiát és lelkesedést hoz számodra. Pozitív hozzáállásoddal pedig jó benyomást tehetsz a környezetedre is. Ezekben a napokban kezdeményezőként léphetsz fel egy fontos ügyben, de te magad is csatlakozhatsz friss és előremutató kezdeményezésekhez. A magánéletedben minden remekül alakul, de hogy ez így is maradjon, szükséged lesz arra, hogy egy ügyben magadévá tedd egy másik fél szempontjait is.

A hónap közepe számodra meglehetősen aktív lehet szellemileg és ez az extra megterhelés időnként ingerlékenységhez is vezethet. Ezekben a napokban fokozottan ügyelj az egyértelmű megfogalmazásokra, mivel a helyzetbe szinte bele van kódolva egy félreértéseken alapuló feszültség. Mindemellett nagyon ügyelj arra is, hogy ne hozz elhamarkodott döntéseket sem a magánéletben, sem pedig a munkád során.

A hónap vége egyszerre hoz számodra izgalmas információkat és ösztönző beszélgetéseket és könnyen lehet, hogy a napi rutinjaid is meg fognak változni ezek hatására. Ezekben a napokban egyre többször kerülnek elő a jövővel kapcsolatos kérdések és egy döntés, melynek hatására az előtted lévő évek nagyobb nyugalmat és biztonságot nyújtanak az életed több területén is. >>> 5 csillagjegy, melynek szerencsét hoz az ősz

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.