Havi horoszkóp 2022. szeptember – Amikor új ajtók nyílnak meg

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.08.29. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első időszakában belső nyugalommal és egyensúllyal számolhatsz és egy alkalommal, amelyben megmutathatod a környezetednek bizonyos értékeidet. Számíthatsz sikerre és ehhez kapcsolódóan újabb esélyre, de közben okosan kell felmérned, hogy melyik nyíló ajtó az, amelyik igazán neked való lehetőségeket rejt. Vigyázz, hogy most mit kívánsz, mert teljesülhet!

A hónap közepén nehéz pillanatokat élhetsz át, mivel valakinek, talán akaratodon kívül, csalódást okozhatsz. Változást véghezvinni, új dolgokat beépíteni az életünkbe soha sem könnyű dolog és mindig lesznek körülöttünk olyanok, akik számára ez elfogadhatatlan lesz. Békélj meg ezzel és ne hagyd, hogy bárki is letérítsen a saját ösvényedről.

A hónap vége az életed több területén is sikereket hozhat, ami lehetőségekkel, de feszültségekkel is járhat. Várhat most rád egy csalódás, amikor felismered, hogy valaki, akit eddig magad mellett hittél, valójában nagyon nehezen viseli azt a pozitívumot, ami veled történik. Az irigység nagy úr és nem mindenki képes kordában tartani ezt a lelkében. >>> 5 csillagjegy, melynek szerencsét hoz az ősz

Rák – havi horoszkóp

A hónap első harmadában egy siker hoz megbecsülést és örömet, aminek a szűkebb környezeteddel örülhetsz együtt. Ebben az időszakban növekvő önbizalom és az életedhez való pozitív hozzáállás jellemez majd, amely alapot ad egy a jelenleginél még tökéletesebb, teljesebb és tartalmasabb élethez is. Ez a te igazi erősséged: Mindig képes vagy fejlődni az előző önmagadhoz képest.

A hónap közepén egy ismerősöd furcsa viselkedése okozhat megütközést benned, mivel a pozitív gondolkodású éned soha sincs igazán felkészülve a rosszindulatra és a támadásokra. Bár ilyen esetben az első természetes reakciód talán a harag lenne, érdemes lehet a szituációt higgadtan kezelni. Ráadásul, mivel a másik fél nem igazán erre számít, alaposan meglepheted őt és egyben elveheted a dolgok élét is.

A hónap végén változatos hírek és az ezzel kapcsolatos gyümölcsöző beszélgetések tehetik érdekessé a mindennapjaidat, ráadásul mindez egy olyan emberrel lesz kapcsolatos, akit jó ideje szeretsz és tisztelsz. Ezekben a napokban a magánéleted is pozitív fejleményekkel lehet teli, amit egy új partner megjelenése, vagy egy régebbi kapcsolat erősödése hozhat meg számodra. >>> 5 csillagjegy, melynek szerencsét hoz az ősz

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.