Havi horoszkóp 2022. szeptember – Amikor új ajtók nyílnak meg

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.08.29. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy kisebb számvetésre kerülhet sor önmagadat illetően és úgy érzed majd, lezárult egy időszak az életedben és egy új kezdődik el. Tehetsz fogadalmat is, de a legjobban akkor jársz, ha egyből belekezdesz valamibe, amit már egy ideje tervezel, de valahogy sohasem volt lelkierőd meg is csinálni. Most sikerrel járhatsz és meg fogod látni, csak az első lépések nehezek, a többi már jön magától.

A hónap közepén az év talán legjobb időszaka következhet el számodra és ez valószínűleg éppen a pénzügy területén érvényesíti a hatását. Talán valamely régi befektetésed kezd el fialni, de az is lehet, hogy egy kis szerencse is keveredik a szürke hétköznapokba és végre a te számodat húzzák ki valamilyen sorsoláson. Persze ez csakis akkor lehetséges, ha rész is veszel a játékban. Tudod, magától semmi sem történik meg, neked is kell tenned érte.

A hónap végén megnövekedik benned a kockázatvállalási hajlandóság és felszabadul néhány régi gátlás is, ami, ha nem figyelsz, még veszélyes is lehet rád nézve. Bármibe is vágsz, az eszed a helyén legyen, nehogy a végén elveszítsd, amiket olyan sok időn át kemény munkával szereztél meg magadnak. Ezekben a napokban óvakodj az ismeretlen emberek furcsa ajánlataitól is.  >>> 5 csillagjegy, melynek szerencsét hoz az ősz

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első fele különösen izgalmas lehet a számodra, mivel olyan események kezdőpontja lehet, amely már az elkövetkező éved eseményeivel lehet kapcsolatban. Légy kezdeményező, de ne feledkezz meg arról sem, hogy ilyen időtávra komolyan kell tervezni és nem lehet felelőtlenül ígérni, hiszen nagyon sok minden változhat meg még körülöttünk addig. Ezekben a napokban különösen fontos, hogy a partnereddel gyengéd és figyelmes viszonyt ápolj.

A hónap közepén váratlan változás zavarhatja meg a terveidet és befolyásolja azt a kialakult rutint, amely a mindennapjaidat jellemzi. Könnyen lehet, hogy ezekben a napokban extra energiára lesz szükséged ahhoz, hogy a mindennapok megszokását megtartva végül azokkal a dolgokkal is megbirkózz, melyeket pluszban állított feladatként eléd az élet.

A hónap végén a vásárlásaid során kiemelt figyelmet kell szentelned arra, hogy ne lépd túl a megszokott kereteket, inkább arra törekedj, hogy ahol csak lehet, igyekezz spórolni valamennyit egy esetleges váratlan kiadás esetére. Ezekben a napokban fontos híreket kaphatsz, melyekkel kapcsolatban gyors döntésekre lehet szükség és nem lesz idő arra, hogy minden szempontot megfelelően mérlegelj majd. >>> 5 csillagjegy, melynek szerencsét hoz az ősz

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.