Havi horoszkóp 2022. szeptember – Amikor új ajtók nyílnak meg

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.08.29. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap eleje békét és harmóniát hoz és új lehetőségeket arra, hogy tovább javítsd a pénzügyi helyzetedet. A remek kilátások miatt most megengedhetsz magadnak egy kis extra kényeztetést is, ami jelentheti néhány vágyott holmi beszerzését, de akár egy izgalmas utazást is valamilyen egzotikus helyre. Bármilyen lehetőséged is adódik, ezekben a napokban légy nyitott megismerni érdekes embereket, még ha azok életfelfogása, kultúrája nagyon távol áll a tiédtől.

A hónap közepén egy váratlan helyzetben a megérzésed alapján kell majd döntened, mivel nem lesz idő a helyzet komolyabb elemzésére. Ha mindez számodra kockázattal jár, akkor igyekezz minimalizálni az esetleges veszteséget, ha pedig bizonytalanságot érzel, inkább állj el az egésztől.

A hónap vége kellemes meglepetést és érdekes élményeket hoz számodra, melynek a pozitív hatását még az sem tudja elrontani, hogy lesz olyan, aki rosszindulattal áll hozzá a dolgaidhoz. Nem szabad hagynod, hogy bárki is aláássa az önbizalmadat és egy pillanatra sem feledd el, hogy az ilyen ember leginkább a saját maga gyengeségeit vetíti ki rád. >>> 5 csillagjegy, melynek szerencsét hoz az ősz

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első harmada feszültségben telhet, amit részben műszaki problémák, részben emberi mulasztásokból adódó bosszúságok okozhatnak. Ezekben a napokban cselekedeteidre erős hatással lehet a hangulatod, így komoly megbeszéléseket, tárgyalásokat lehetőleg ne tervezz. Ha csak teheted, kerüld el most a pénzügyi vonzatokkal járó szerződések megkötését is.

A hónap közepe váratlan fejleményt, vagy váratlan találkozást hozhat az életedben, mely lehet egyben egy remek lehetőség is, ha kellően nyitottan közelítesz hozzá. Bár ezek a napok alapvetően pozitív változást hozhatnak az életedbe, lehetnek nehéz pillanatok, különösen akkor, ha valakit, aki közel áll hozzád, nem kellően tájékoztatsz új terveidről. Egy félreértés pedig most végzetes is lehet, így legyél körültekintő.

A hónap végére nagyon erős lehet benned az igény a változásra és a türelmetlenség akár még egy meggondolatlan lépésre is késztethet. Igyekezz professzionálisan közelíteni a dolgokhoz és ne hagyd, hogy kizárólag az érzelmeid irányítsák a tetteidet. Ez különösen a miatt lehet fontos, mert valaki komoly erőket mozgathat meg azért, hogy kibillentsen az egyensúlyodból intrikáival, rosszindulatú megjegyzéseivel. >>> 5 csillagjegy, melynek szerencsét hoz az ősz

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.