Havi horoszkóp 2022. szeptember – Amikor új ajtók nyílnak meg

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.08.29. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszakában arra kényszerülhetsz, hogy bizonyítsd rátermettségedet valamely dologban, de az is elképzelhető, hogy valakik tesztelnek, vagy elszámoltatnak valamiről téged. Igyekezz mindenre kiterjedően jól teljesíteni, de közben vedd észre azt is, ha valaki megtévesztéssel próbál téged hibára kényszeríteni. Ne dőlj be a rosszindulatú embereknek.

A hónap közepén jó hírek és kellemes meglepetések érhetnek, ami jó alkalom lehet arra, hogy elindíts valami fontosat az életedben. Mindehhez azonban komoly odafigyelésre és egy kis alkudozásra is szükséged lehet, melyet hatékonyabbá tehetsz, ha megfelelő érvekkel támasztod alá, amit szeretnél elérni a másik embernél. Hozzáállásoddal most lenyűgözhetsz más embereket is magad körül és sokkal sikeresebben alakulhatnak a napjaid, mint azt előtte akár álmodban is gondoltad volna.

A hónap végén a romantika és az érzelmek lehetnek életed főszereplői, ami talán egy közös program formájában valósul meg a pároddal, de egyedülállóként annak is jó az esélye, hogy megismersz valakit, aki új és izgalmas érzelmeket hoz az életedbe. Bárhogyan is alakul, légy figyelemmel a másik igényeire és ügyelj arra, nehogy önzően állj hozzá bizonyos dolgokhoz. Egy dologban viszont bátran lehetsz önző. Vedd meg magadnak azt a rég áhított ruhadarabot, vagy cipőt, hogy tökéletesen mutass azon a bizonyos tökéletesnek szánt estén. >>> 5 csillagjegy, melynek szerencsét hoz az ősz

Halak – havi horoszkóp

A hónap első felében hatékonynak és produktívnak kell lenned és a szokásosnál is nagyobb energiával dolgoznod, ha azt akarod, hogy a hamarosan következő kikapcsolódásodon, vagy családi eseményeden zökkenőmentesen alakuljanak a dolgok. A magánéletedben most a szeretet és a harmónia érvényesül, de a pénzügyi siker sem kerül el. Egy felszabadító és kellemes életszakaszban vagy, amelyben szinte minden sikerül, amibe csak belefogsz.

A hónap közepén egy magántermészetű probléma okozhat átmeneti feszültséget, melyet csak akkor tudsz végérvényesen lezárni, ha ragaszkodsz ahhoz az állásponthoz, melyet előre elterveztél és nem mutatsz gyengeséget csak azért, hogy elkerüld valakivel a konfliktust. Vannak emberek, akik csakis az erőből értenek, most ezt az oldaladat kell hát megmutatnod neked is különösen akkor, ha az illető megbízhatatlan és tiszteletlen veled szemben.

A hónap végén felmerülhet, hogy kedvezményesen vegyél igénybe valamit, vagy elfogadj egy furcsa ajándékot, ami viszont valamilyen elköteleződéssel is járhat, így légy óvatos, mit írsz alá, vagy milyen ajánlatra bólintasz rá végül. Soha ne felejtsd el, hogy nem létezik ingyen ebéd, valamit mindig elvárnak cserébe tőled is. A kérdés mindig az, hogy nem jársz-e jobban az egyenes úttal, kedvezmény nélkül. >>> 5 csillagjegy, melynek szerencsét hoz az ősz

.