Havi horoszkóp 2022. december – Újra átgondolva a dolgokat

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.11.28. 16:00

Az Oroszlán izgalmas változás elé néz, a Szűz váratlan hírt kap, de a többieknek is pörgős decembere lesz. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap elő felében keményen kell dolgoznod, ha azt szeretnéd, hogy körülötted a dolgok úgy alakuljanak, ahogyan azt elvárnád. Ebben az időszakban ráadásul egyesek tesztelhetik, mennyire vagy kitartó, ha egy célt el akarsz érni. Vagy azért, mert több információt szeretnének rólad, vagy azért, mert veled ellentétesek a céljaik. Te csak ragaszkodj a saját utadhoz és ne reagálj most egy esetleges provokációra sem.

A hónap közepén kellemes meglepetésben lehet részed, ami izgalmas, pozitív változásokat hozhat az életedbe. Ebben az időszakban új emberekkel is megismerkedhetsz, de egy régebbi ismeretség is átfordulhat egy sokkal komolyabb kapcsolatba.

A hónap végére az önbizalmad és pozitív hozzáállásod hozzásegít abban, hogy jó benyomást tegyél valakire, aki nagyban hozzá tud járulni a sikereidhez. Ebben az időszakban jó esélyed van arra, hogy valódi előrelépést tegyél egy fontos területen. A hónap utolsó napjai viszont egy rövid utazást is hozhatnak számodra. >>> Itt a többi horoszkópod is

Bika – havi horoszkóp

A hónap első harmadában nagyon keményen teszed majd a dolgod éppen ezért fog nagyon felháborítani, amikor ezt valaki nem értékeli eléggé és talán még olyan kritikát fogalmaz meg veled szemben, amit igazságtalannal ítélhetsz. Légy bármennyire is feldúlt, ne reagálj most a provokációra, ne hagyd, hogy az illető elérje a célját, hogy lássa, amint elbizonytalanodsz.

A hónap közepén alkalmad lehet arra, hogy egy időre kimozdulj a kényelmi zónádból és részt vegyél egy rendkívüli eseményen, ami talán kissé túlságosan is izgalmas számodra, mégis kellemes emlékeket hozhat és alkalmat arra, hogy egy kicsit oldani tudd a benned dolgozó stresszt.

A hónap vége kihozza belőled a kreativitást és a kezdeményezőkészséget, ami jó alkalmat teremt arra, hogy megmutasd a világnak a benned rejlő művészt. Ez persze nem kizárólag azt jelenti, hogy egy irodalmi, vagy egyéb művészeti munkával kellene előhozakodnod, de valamilyen alkotó folyamatot mindenképpen. Lehet ez a külsőd újragondolása, a lakásod átalakítása, de akár egy extrém recept kipróbálása is. >>> Itt a többi horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.