Havi horoszkóp 2022. december – Újra átgondolva a dolgokat

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.11.28. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap elején hatékony és eredményes leszel egy fontos munkában, de ahhoz, hogy mindennek valódi hozadéka legyen, gondoskodnod kell arról is, hogy a megfelelő emberek értesüljenek arról, mit vittél véghez. Minderre különösen akkor van nagy szükség, ha van a környezetedben olyan ember, aki szeret más tollával ékeskedni. Igyekezz mindent megfelelően dokumentálni, hogy később ne legyen ezzel kapcsolatban félreértés.

A hónap közepén számíthatsz egy kis izgalomra, melyet egy változás okoz majd, amely arra kényszerít, hogy kimozdulj egy kis időre a komfortzónádból, mindez azonban pozitív hatással lesz rád, hiszen egy kis extra változatosságot hoz az életedbe. Mindez pedig a szerelmi életedben is érezteti majd a hatását, mivel kezdeményezőbbé és bevállalósabbá tesz téged.

A hónap vége egy régebbi nyitott ügyedben hozhat nyugalmat és megbékélést. Lehet, hogy egy vita, vagy akár egy hosszú ideje tartó harag, vagy fagyos viszony engedhet most fel, de ahhoz, hogy mindez tartós legyen neked is el kell engedni néhány dolgot fejben. Tedd ezt meg most te elsőnek és nagy eséllyel más is így tesz majd a környezetedben. >>> Itt a többi horoszkópod is

Halak – havi horoszkóp

A hónap elején váratlan változások teszik izgalmassá az életed, némelyikkel szemben talán bizalmatlanabb lehetsz, emiatt könnyel elképzelhető, hogy átmenetileg bezárkózol majd. Belső erőd és önismereted azonban hamarosan győzedelmeskedik és erőt ad ahhoz, hogy ezeket az elkerülhetetlen dolgokat beépítsd az életedbe.

A hónap közepén nagyon elfoglalt és produktív leszel, ami azt eredményezheti, hogy egyre többen figyelnek fel a környezetedben arra, amit csinálsz. Ez további erőt és bátorságot ad majd, amit még az sem tud érdemben befolyásolni, hogy valakiben viszont csalódnod kell majd. Ezekben a napokban a szerelmi kapcsolatod stabilitása is kihívásokkal küzdhet és ez ügyben hamarosan komoly tennivalóid lehetnek. 

A hónap végén belső béke, kedvesség és harmonikus kapcsolatok jellemeznek majd, emiatt érdemes ebben az időszakban minél több idődet eltöltened a szeretteiddel. Ha lehetőséged adódik, iktass be egy utazást is velük. Ha viszont úgy adódik, hogy dolgoznod kell, a munka is kellemesebbnek tűnik most a kedvező légkör miatt. >>> Itt a többi horoszkópod is

.