Havi horoszkóp 2022. december – Újra átgondolva a dolgokat

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.11.28. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy izgalmas esemény, változást hozhat a mindennapjaidba és csökkentheti a benned dolgozó stressz mértékét. Most szabadabban tudsz gondolkodni, könnyebben ismerkedsz, élsz szociális életet, de jó időszak ez vizsgákra, megbeszélésekre és vásárlásokra is. Ha kedvező benyomást keltenél, vagy kedvezményt kérnél, ennél jobb időszakot keresve sem találhatnál ezekre.

A hónap közepe az év legjobb időszaka lehet számodra a magánéletben, mivel most vonzónak, népszerűnek érezheted magadat és a belőled sugárzó erő és báj rabul ejtheti a közeledben lévőket. Ne lepődj meg, ha ezekben a napokban váratlan helyekről keresnek meg, vagy kapsz ajánlatot és azon sem, ha egy napon valaki egyértelművé teszi, hogy erősen vonzódik hozzád.

A hónap utolsó napjaiban kerüld a kockázatot és a bizonytalan eredetű termékek vásárlását, mivel most nagyobb az esélye a szokásosnál, hogy valaki a te nyitottságodat és bizalmadat akarja felhasználni a saját gazdagodására. Ezekben a napokban kiemelten ügyelj a törvénytisztelő és tisztességes viselkedésre is, mert egy kétes helyzetben most szinte biztos, hogy nem sikerül elkerülnöd egy kellemetlen büntetést. >>> Itt a többi horoszkópod is

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nagyobb nyomás alatt lehetsz, ráadásul valaki megpróbálja nehezíteni is az életedet némi intrikával, kellemetlenkedéssel. A megpróbáltatásoktól nem kell félned, hiszen most is jól terhelhető vagy, de az áskálódást nem kell szó nélkül hagynod. Tedd helyre az illetőt, ehhez pedig elég lesz néhány hűvös mondat is, ami után fülét, farkát behúzva távozni fog.

A hónap közepe az alkalmazkodásról szólhat, mivel egy alapvető körülmény változhat meg a környezetedben és ezt muszáj lesz neked is figyelembe venned. Ha viszont már hozzányúlsz dolgokhoz magad körül, nézd azt is át, nincs-e a terveid közül olyan, amelyet már nem is érdemes megvalósítani ebben a formában.

A hónap végén kommunikációs és technikai nehézségekkel kell megküzdened, amely viszont jó alkalmat ad arra, hogy néhány dolgot újragondolj magad körül. Vedd észre, hogy vannak eszközök, dolgok és még emberek is, amelyeknek a hiánya a továbbiakban már nem okozna gondot, inkább előny lenne a mindennapjaidban. Kezeld helyén ezeket ezen túl. >>> Itt a többi horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.