Havi horoszkóp 2022. december – Újra átgondolva a dolgokat

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.11.28. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egyszerre lehetsz kiegyensúlyozott és szenvedélyes és e kettősség lenyűgözheti a körülötted lévő embereket. Olyan extra karizmát kölcsönöz számodra, amely vonzóvá tesz és ez most egy nagyon fontos komponense lehet a sikereidnek. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak arra, hogy új dolgokba fogj, megmérettesd magadat, vagy pályázz, esetleg vizsgázz. Most sikeresebb lehet egy vásárlás, vagy egy eladás is, ha ezt tervezed.

A hónap közepén viszont átmeneti zavarok történhetnek körülötted, melyek egy része talán technológiai eredetű lehet, de az is előfordulhat, hogy egy szinte a semmiből felbukkanó múltbéli alak zavarja össze körülötted annyira a dolgokat, hogy az már a hétköznapjaid kiegyensúlyozottságát veszélyezteti. Könnyen lehet, hogy a helyzet gyors megoldásához egy kis merészségre és némi kockázatvállalásra is szükséged lesz.

A hónap vége egy izgalmas változást hozhat az életedbe, amely főként kellemes dolgokat hoz és amelynek során megtanulhatsz valami újat, érdekeset is. A megszerzett tudás nemcsak nyugodt magabiztosságot, de konkrét előnyöket is hoz, mely valószínűleg pénzügyi gyarapodással is jár majd. Ebben az időszakban körbevesz majd a szeretet és a szerelem is, ezen a területen ugyanis igazán kellemes és sikeres napok várnak rád. A bókokat fogadd mosolyogva, de egy furcsa ajánlatot inkább utasíts el. >>> Itt a többi horoszkópod is

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első időszakában a szokásosnál is könnyebben jönnek az eredmények a munkádban, de a magánéleted is egészen pozitívan alakulhat. Magabiztos és kiegyensúlyozott leszel, de közben arra is figyelned kellene, nehogy a túlzott elbizakodottság miatt hibázz valami fontos dologban. Ezekben a napokban ráadásul fel kell készülnöd egy kisebb provokációra is valakitől, aki az utóbbi időben árgus szemekkel figyeli a sikereidet.

A hónap közepén kissé felpöröghet az élet körülötted, amit az okozhat, hogy egy váratlan hír, vagy változás hirtelen döntéseket követel tőled. Fontos lenne most, hogy pénzügyi kérdésekben csakis nagyon körültekintően hozz döntést, különösen akkor, ha valaki egy túlságosan kedvezőnek tűnő ajánlattal keres meg.

A hónap végén lassíthatsz egy kicsit, több időd jut időd a családra, a szeretteidre, így ha teheted, tervezz be valamilyen kellemes programot, ahol alkalmad nyílik tovább szilárdítani a kapcsolatokat és közös élményeket szerezni. Egy fontos személlyel most érzelmi áttörést érhetsz el, de ehhez talán ki kell mozdulnod egy időre a komfortzónádból is. >>> Itt a többi horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.