Havi horoszkóp 2022. december – Újra átgondolva a dolgokat

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.11.28. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első időszakában erősebb lehet benned a kockázatvállalási hajlandóság és felszabadul néhány régi gátlás is, ami akár még veszélyes is lehet rád nézve. Bármibe is vágsz, az eszed a helyén legyen, nehogy veszélyeztesd az eredményeket, amiket olyan sok időn át kemény munkával szereztél meg magadnak. Ezekben a napokban különösen óvakodj egy ismeretlen ember gyanús ajánlatától. 

A hónap közepén számvetésre kerülhet sor az életedet illetően, mivel úgy érzed, kezd lezárulni egy időszak az életedben és hamarosan egy új kezdődik el. Tehetsz fogadalmat is, de a legjobban akkor jársz, ha mihamarabb belekezdesz abba, amit már egy ideje tervezel, de valahogy sohasem volt lelkierőd meg is csinálni. Most már sikerrel járhatsz és meg fogod látni, bár az első lépések nehezek, a többi már jön magától.

A hónap végén az év talán legjobb időszaka következhet el számodra, ami valószínűleg éppen a pénzügyi területen mutatkozik meg. Talán valamely régi befektetésed kezd értelmet nyerni, de az is lehet, hogy hirtelen Fortuna is melléd áll és végre egyszer a te számodat húzzák ki valamilyen sorsoláson. Persze ez csakis akkor lehetséges, ha rész is veszel a játékban. Önmagától semmi sem történik meg, neked is kell tenned érte! >>> Itt a többi horoszkópod is

Rák – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban az lehet a benyomásod valakivel kapcsolatban, hogy tudatosan próbálja nehezíteni az életedet. Próbálj meg erre vissza fogottan reagálni, mivel az illető célja éppen a provokáció lehet. Megvárja az éles reakciódat, megsértődik és máris ő irányít. Ha átlátsz rajta, a dolog inkább lesz szórakoztató, mint idegesítő.

A hónap közepén viszont egy változás következtében fennálló bizonytalanság kellemetlen hangulatot hoz benned, mivel aggodalmaid lehetnek a pénzügyeidet illetően. Egy elköteleződés ezen változtathat, viszont így később kevesebb mozgástered lehet majd. Ez nehéz döntés, gondold meg jól. Ezekben a napokban ráadásul csalódhatsz is valakiben, aki hozzád közel áll és úgy viselkedik, ahogyan tőle ezt nem vártad volna.

A hónap végén erős lesz benned a késztetés, hogy új utakat keress a munkádban és talán a magánéletedben egyaránt. Ez feszültségekhez is vezethet, így fokozottan ügyelned kell arra, hogy mindig fenn tudd tartani az önkontrollt magadban. Ezekben a napokban helyreáll benned az önbizalom és erősödik az optimizmus is. A jövő egyre reménytelibbé válik, amit az is erősít, hogy valamit végre megkaphatsz, amire már régóta vágytál. >>> Itt a többi horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.