Havi horoszkóp 2023. április – Kilépés a zónából

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.03.29. 16:00

A Mérleg helyzetét most valaki nehezítheti, a Nyilas alkura kényszerülhet. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszaka szerencsésen indulhat és ha ehhez még te is odateszed magadat, akkor igazán remek napok elé nézel. A személyes kapcsolataid virágzóak lesznek, tovább mélyülnek, beleértve a párkapcsolatodat is. Ezekben a napokban érdemes lenne időt szakítanod arra is, hogy egy utazást, vagy egy családi összejövetelt megtervezz, de közben maradjon energiád kezelni egy váratlan fejleményt is.

A hónap közepét egy esemény teheti izgalmassá, de szerencsére semmi olyan nem történik majd, amely utólag ne lehetne egy vicces sztori alapja, melyet egy kellemes mesélhetsz hallgatóságodnak. Mindez ugyanakkor rávilágíthat arra, hogy mindent némi rátartással kell szervezni és igyekezni kell nyitottan és rugalmasan tervezni, legyen az bármilyen fontos dolog az életünkben.

A hónap végén, ha megvan a kellő önbizalmad és az optimizmusod, bevállalhatsz egy kisebb kockázatot is, de azért legyen egy alternatív terved is, ki tudja, mit hoz ugyanis a sors. Ezekben a napokban kerüld a pénzpazarlást és az adósságot, mert hamarosan egy olyan esemény történhet az életedben, amely miatt szükséged lehet minden erőforrásodra. >>> Hat csillagjegy, melynél újat hoz a tavasz

Bika – havi horoszkóp

A hónap elejét egy pozitív változás teszi könnyebbé és ez lehetőséget adhat arra, hogy egy kicsit többet törődj önmagaddal is. Lepd meg magadat néhány vágyott holmival és ne feledkezz meg arról sem, hogy a külsőd fontos része a sikereidnek. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy örömmel tekints reggelente arra, aki a tükörből visszanéz rád.

A hónap középső időszakában a körülményeid és a küldetéstudatod elegendő lesz arra, hogy egy kicsit megtold magad körül a dolgokat. Összpontosíts a munkára, a pénzkeresetre és ha ennek érdekében szükséged lesz arra, hogy egy gáncsoskodót eltávolíts az utadból, tedd meg. Vannak helyzetek, amikor nem kell tekintettel lenni mindenkire, aki az utunkba áll, vagy provokál minket.

A hónap végén gondolataidban fontos helyre kerülhet az egészséged, különösen akkor, ha egy kedvezőtlen hír, vagy egy esemény egy kisebb ijedelmet okoz benned. Figyelj oda arra, ha az Univerzum figyelmeztető jeleket küld és tegyél meg mindent annak érdekében, hogy elkerüld a bajt. Ha arra van szükség, alakítsd át akár még az életmódodat is a táplálkozástól a testmozgásig bezárólag. Bármi is történik veled, vagy körülötted, te magad tartsd kontroll alatt az életedet! >>> Hat csillagjegy, melynél újat hoz a tavasz

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.