Havi horoszkóp 2023. április – Kilépés a zónából

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.03.29. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első harmadában igazán sikeres időszakot élhetsz meg, amely elsősorban talán a munkádban fog jelentkezni. Pozitív változások várhatnak rád, izgalmas új kapcsolatok köttetnek, és ezek miatt szinte képtelen leszel kikapcsolni még egy kis időre is ebben az időszakban. Ügyelj arra, hogy ne húzd túl magadat, mert annak meglehet később a böjtje is.

A hónap közepén egy tévedés, vagy probléma, szorongást válthat ki belőled, de világos beszéddel, a tények szem előtt tartásával mindez igen gyorsan orvosolható lesz. Csökkentsd a tempót ezekben a napokban és légy nyitott egy ajánlatra, amely némi kényeztetéssel és talán egy váratlan romantikával is kecsegtet.

A hónap végén joggal érezheted úgy, hogy valaki szándékosan igyekszik nehezíteni az életedet. Talán jó ötletnek tűnhet az is, hogy harcosan lépj fel ebben az ügyben, de egy taktikus megoldással talán most tartósabb eredményt érhetsz el az illetővel szemben. Egy kis ésszel, rugalmassággal és egy jól irányzott poénnal jó időre elveheted a kedvét a hasonló kellemetlenkedéstől. >>> Hat csillagjegy, melynél újat hoz a tavasz

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elején átalakulás várható a magánéletedben, ami izgalmat hoz, legfőképp jó értelemben. Ez az időszak alkalmas lehet egy kis kalandra is, de arra is, hogy meglévő partnereddel egy kicsit feldobjátok a szürke hétköznapokat. Engedd most nyugodtan szabadon a fantáziádat és kezeld lazábban a tabukat akár a hálószobában is!

A hónap közepén a szokásosnál is vonzóbbnak érezheted magadat, amely magabiztos fellépést hoz majd a kapcsolataidban is és nagyobb teret ad számodra az új élmények begyűjtéséhez is. Erre még rá is erősítetsz azzal, ha ügyelsz a kifogástalan megjelenésre, ez pedig már igazán ütős kombináció lehet.

A hónap utolsó napjai viszont már elhozzák a harmóniát és belső nyugalmat számodra, a munkádban pedig egy rendkívül produktív időszak vár rád. Itt az alkalom, hogy tökéletesedj és a terveidet is hozzá igazítsd a változásokhoz és a megnövekedett lehetőségeidhez. Ehhez ráadásul most valahonnan erős külső támogatást is kaphatsz. >>> Hat csillagjegy, melynél újat hoz a tavasz

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.