Havi horoszkóp 2023. április – Kilépés a zónából

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.03.29. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában tehetsz egy nagy előrelépést az életedben és ez nem csak a munkádban, a pénzügyeidben, hanem a magánéletedben is érezteti majd a hatását. A lelkesedés, amely most eltölt, arra ösztökél, hogy több mindenbe is belekezdj, de neked inkább arra kellene ügyelned, hogy inkább kevesebb frontot nyiss az életedben, de azokban érj el nagyobb változásokat. Ne aprózd el magadat, gondolj inkább egy nagyobbat!

A hónap közepén egy izgalmas találkozás új ajtókat nyithat meg előtted és ad egy lehetőséget is arra, hogy valakit magad mellé állíts. Az erő, amely most belőled sugárzik, arra sarkallja a körülötted lévő embereket, hogy nem csak támogassanak, hanem részt is vegyenek a várható további sikereidben. Ezekben a napokban különösen ügyelj arra, hogy a külső megjelenésed kifogástalan legyen és ha emiatt költened is kell valamennyit, azt tekintsd egy befektetésnek a jövőbe.

A hónap végén ugyanakkor előfordulhat, hogy bármennyire is igyekszel racionális lenni, kissé túlköltekezed magad. Ha viszont mindez kellemesebbé és hangulatosabbá teszi a napjaidat és örömet szerzel a szeretteidnek, utólag azt fogod mondani, hogy megérte. Hamarosan ugyanis egy virágzó, meglepetésekkel teli és szerencsés időszak következik be az életedben, amely utólag igazolja mindazt a kemény munkát és erőfeszítést, amely mögötted van. >>> Hat csillagjegy, melynél újat hoz a tavasz

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első időszakában játszva jönnek az eredmények a munkádban és a magánéleted is kellemesen alakul. Magabiztos és kiegyensúlyozott leszel, de közben ügyelned kell arra is, nehogy a mértéktelenség túl messzire vigyen. Ezekben a napokban számíthatsz egy kellemetlen provokációra is valakitől, aki az utóbbi időben sanda tekintettel nézi a sikereidet.

A hónap közepén kissé felpöröghetnek az események körülötted, amit az okozhat, hogy egy váratlan fejlemény hirtelen döntéseket, változtatásokat követel tőled. Igyekezz minél kevesebbet hibázni és arra is ügyelj, nehogy az ingerlékenységed a szeretteidre is hatással legyen. Komolyabb pénzügyi kérdésekben most lehetőleg ne hozz döntést.

A hónap végén lassíthatsz egy kicsit, több időd jut a családra, a szeretteidre, így ha teheted, tervezz be valamilyen kellemes programot, ahol lehetőséged nyílik elmélyíteni a kapcsolatokat és újabb közös élményeket szerezni. Egy fontos személlyel most érzelmi áttörést érhetsz el, de ehhez talán el kell hagynod egy időre a komfortzónádat is. >>> Hat csillagjegy, melynél újat hoz a tavasz

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.