Havi horoszkóp 2023. április – Kilépés a zónából

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.03.29. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első napjai egy izgalmas, pozitív átalakulás jegyében telhetnek majd el. Ezekben a napokban erős szenvedély jellemezheti a viselkedésedet, emiatt ügyelned kell arra is, hogy mindez ne csapjon át a negatív tartományba, különösen akkor, amikor olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik közelében esetleg nehéz lesz nyugodtnak maradnod.

A hónap közepén egy váratlan esemény hatására új feladatok jelenhetnek meg előtted, új tervek születhetnek meg a fejedben, de ezek eléréséhez változtatásokra lesz szükséged. Ezentúl talán az eddiginél tudatosabban kell élned az életedet és arra is szükség lehet, hogy nehéz szívvel lemondj valamiről, ami eddig a mindennapjaid részét képezte. 

A hónap végén egy régebben elhalasztott terved kerülhet napirendre ismét, de mivel az idő közben továbbhaladt, néhány részletet talán szükséges lehet újragondolni ezzel kapcsolatban. Párbeszéd és alkuk következhetnek, melyek során szükséged lesz arra, hogy megszerezd valakinek a támogatását is. >>> Hat csillagjegy, melynél újat hoz a tavasz

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszaka szeszélyes hangulatban talál, amit elsősorban az okoz, hogy a környezetedben is változékony szituációk követik egymást. Ezekben a napokban nagyon nehezedre esik majd ellazulni és harmóniát találni. Segíthet most, ha igyekszel engedékenyen hozzáállni néhány dologhoz és nem ragaszkodsz erősen a megszokásaidhoz.

A hónap közepén felerősödhet benned a kísérletező kedv, ami nemcsak a munkádra, hobbidra, hanem a magánéletedre is igaz lehet. Bizonyos dolgokra most másképpen gondolsz, mint eddig, de ez ne jelentse azt, hogy mindennel leszámolsz, ami megszokott. Ezekben a napokban valaki igyekszik majd megnehezíteni az életedet, de lehetséges, hogy harc helyett most okosabb lesz egyet hátra lépned, várva egy kedvezőbb pillanatra.

A hónap végére kissé lecsendesednek körülötted a hullámok, nyugalomra lelhetsz, nemcsak a magánéletedben, hanem a munkádban is. Ráadásul ebben az időszakban, a pénzügyeidben is pozitív változás következhet be, amit egy váratlan, extra bevétel okozhat és amely alkalmat adhat arra, hogy egy kicsit kényeztesd magadat kívül és belül is. >>> Hat csillagjegy, melynél újat hoz a tavasz

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.