Havi horoszkóp 2023. április – Kilépés a zónából

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2023.03.29. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap elején egy bekövetkező esemény hatására új célok fogalmazódhatnak meg benned, de ezek eléréséhez komoly változásokra lehet szükség a részedről. Lehetséges az is, hogy az eddiginél tudatosabban kell élned az életedet és arra is szükség lehet, hogy lemondj valamiről, ami eddig a mindennapjaid részét képezte. Tudd a szabályt: valamit, valamiért.

A hónap középső időszaka már az új kezdetről szólhat és izgalmas, főleg pozitív változások jegyében telhet majd el. Ezekben a napokban különösen érzékennyé válhatsz, így ügyelned kell arra, hogy a hangulatod ne csapjon át a negatív tartományba, amikor olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik közelében általában nehéz higgadtnak maradnod.

A hónap végén egy elhalasztott projekted kerülhet előtérbe újra, de mivel az idő közben jócskán eltelt, néhány dolgot ideje lesz újragondolni ezzel kapcsolatban is. Megbeszélések és talán még kompromisszumok sora is következhet most, melyek során szükséged lesz arra, hogy egy fontos ember támogatását is megszerezd a sikered érdekében. >>> Hat csillagjegy, melynél újat hoz a tavasz

Rák – havi horoszkóp

A hét első harmadában a kemény munkáddal elért sikered valakinek annyira szúrhatja a szemét, hogy talán provokálni akar téged. Maradj nyugodt és mutass magabiztos képet, ne hagyd, hogy kibillentsenek az egyensúlyi állapotból. Ha így teszel, az illető gyorsan feladja majd a próbálkozást és visszavonul duzzogni.

A hónap közepén alkalmad lehet kifejezni valaki iránt a szeretetedet, vagy a tiszteletedet, de ennek eredménye nem biztos, hogy pontosan az lesz, amire vársz. Történjen bármi, legyen bármilyen váratlan is egy kialakult helyzet, ne veszítsd el a nyugalmadat és te tégy, vagy mondj olyasmit, melyet később esetleg nagyon megbánnál. 

A hónap végén felgyorsulhatnak az események körülötted, amely tőled is gyors intézkedéseket kíván. Légy azonban nagyon körültekintő, mivel az igyekezet növelheti a hibalehetőséget is. Légy türelmes az eredményeket illetően, lehet, hogy nem azonnal látszik majd az erőfeszítéseid következménye. Fontos döntéseket, főleg, ha pénzügyi természetűek, most még ne hozz! >>> Hat csillagjegy, melynél újat hoz a tavasz

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.