Hirdetés

Hirdetés

egészség

Változó telefonszámok Szombathelyen az orvosi rendelőkben

2010.01.25

Michelle Obama hadjáratot indít az amerikai járvány, a kövérség ellen

2010.01.22

Michelle Obama szerint az elhízottság Amerikában járvány, az ország egészségét és gazdaságát is fenyegető legnagyobb veszélyek egyike. A legfrissebb kormányzati adatok szerint az amerikai gyerekek és felnőttek közel egyharmada, 32 százaléka túlsúlyos vagy elhízott. Míg 1965-ben a gyerekeknél (6-11 év) négy, a tizenéveseknél (12-19 éves korosztály) öt százalék volt a kövérek aránya, 2008-ban ez a mutató már 18, illetve 19,6 százalékra szökött fel.

Körmeink szépsége, a műköröm: már otthoni is elkészíthető

2010.01.20

A köröm szépsége különösen fontos azok számára, akik sokat használják kezüket mások előtt. Ma már létezik otthoni induló készlet is, bátran próbálja ki az is, aki még sohasem viselt műkörmöt.

Olcsó táplálékkiegészítők webáruházakból - teszteltünk

2009.08.05

Ezúttal vegyes tapasztalatokat szereztünk, amikor internetes vásárlásra adtuk a fejünket.

Feldmár András: Odafigyelés, hipnózis, LSD

2004.09.27

Ha találok a fűben egy halat, és látom, hogy az szenved, miért vinném orvoshoz vagy pszichiáterhez? Meg kell látni mi a baja, mire van szüksége: el kell vinni a folyóhoz. Nincs szüksége terápiára. Ugyanígy van az emberrel is. Miért nem csináljuk ezt a saját gyerekeinkkel? – kérdezte a Művészetek Házában a világ egyik legvitatottabb lélekbúvára. A kanadai-magyar Feldmár András főként LSD-terápiájával haragította magára a szakmát, mi viszont tátott szájjal hallgattuk.