2015.04.30
2015.04.29
2015.04.29
2015.04.27
Fotó: www.kaveklub.reblog.hu A cibetmacska ürülékéből kivont baktériumokkal, laboratóriumi körülmények között sikerült luxuskávét készíteni a tajvani egyetem egy professzorának és hallgatóinak. Hat év kellett a fényűző ital kifejlesztéséhez, melynek "gazdag textúrájában az ízek 47 különböző rétege fedezhető fel" – számolt be Hszie Pao-csuan, a kutatás vezetője. Az új termékben 16 ízzel több található, mint a hagyományos cibetkávéban és jóval kevesebb koffeint tartalmaz a kapható kávéfélék legtöbbjénél.
2015.04.26
Sikeres volt az idei rendezvény.
2015.04.30
A hosszú hétvégén számos Vas megyei program közül válogathatunk.
2015.04.29
2015.04.28
2015.04.27
A család generációk óta borászkodik a Gaas (Pinkakertes) melletti szőlőhegyen.
2015.04.09
Nagyanyáink még időt nem kímélve azokból az alapanyagokból készítették a kenyeret, amelyeket a természet adott nekik.