Hirdetés

Hirdetés

horoszkóp

Az Ikrek merjen kockáztatni - vasárnapi horoszkóp

2016.10.30

Mozaik

A Mérleg munkája helyett most a magánéletére helyezi a hangsúlyt, a Nyilas végre javulást érezhet anyagi ügyeiben, a Halak számára váratlan és örömteli fordulatot hoz a mai nap. Hisz a horoszkópokban? Szavazzon a végén!

A Skorpió csak saját magának nem tud tanácsot adni - pénteki horoszkóp

2016.10.28

Mozaik

A Rák ésszerű megállapodást köthetne párjával, a Szűz most nehéz feladat előtt áll, számíthat néhány álmatlan éjszakára, a Bak, mint a mágnes, úgy vonzza az ellenkező neműeket. Ön hisz a horoszkópban, szavazzon!

A Rák túlbonyolítja a dolgokat - szerdai horoszkóp

2016.10.26

Mozaik

Az Ikrek a nagy lehetőséget elszalasztotta, a csillagok sorsfordító eseményeket sodornak az Oroszlán útjába, a Szűz már a karácsonyi ajándékokon töri a fejét. Cikkünk végén szavazással!

Halak: a cél szentesíti az eszközt? - hétfői horoszkóp

2016.10.24

Mozaik

A Mérleg veszélyes játszmába kezd, a Skorpiót kemény feladat elé állítja a sors, a Vízöntő meseszép, de szerencsére megvalósítható álmokat szövöget. Ön hisz-e a horoszkópban? Írásunk végén szavazzon!

Az Ikreknek jogos a bánata - vasárnapi horoszkóp

2016.10.23

Aktuális

A Rák beszélhetne magáról többet új kapcsolatában, a Szűz boldognak és szerencsésnek érzi magát, a Nyilasnak fölösleges bosszankodnia és megsértődnie egy apróság miatt. Írásunk végén szavazzon! Hisz Ön a horoszkópban?

.