Hirdetés

Hirdetés

népszavazás

Vas megyében is gyűjti az aláírásokat az LMP

2017.05.25

Helyi hírek

Aláírásgyűjtésbe kezd az LMP Vas megyében is, hogy így kényszerítse ki a népszavazást a paksi bővítésről – ezt Németh Ákos, az LMP megyei szervezetének elnöke jelentette be.

Az LMP nem adja fel, újabb kérdéseket nyújtott be Paks-ügyben

2017.04.25

Aktuális

Az LMP kedden újabb két kérdést nyújtott be a paksi bővítés ügyében a Nemzeti Választási Bizottsághoz (NVB). Így az ellenzéki párt már 13 népszavazási kezdeményezést tett; az eddig benyújtott 11-et az NVB elutasította, a most beadott kettő pedig később kerül a testület elé.

Nem lesz 2024-ben budapesti olimpia (összefoglaló)

2017.02.23

Országos hírek

A 2024-es olimpiai pályázat visszavonását javasolja a kormány, a főváros vezetése, a Fidesz elnöksége és a Fidesz-frakció. A döntés azután született, hogy Tarlós István főpolgármester Orbán Viktor kormányfővel és a Magyar Olimpiai Bizottság vezetőivel egyeztetett szerdán.

Orbánnak szerencséje van

2016.10.04

Aktuális

Az Európai Tanács (ET) elnöke hivatalos levélben erősítette meg, hogy februárban Orbán Viktor is megszavazta a kvótákat, amikor igennel voksolt a testület erről szóló határozatára - mondta a Demokratikus Koalíció szóvivője.

Hétfőn sem kímélték a külföldi lapok Orbán Viktort

2016.10.03

Fókusz

Számos lap és hírportál foglalkozott a kvótareferendummal hétfői számában. Francia, olasz, belga, német, brit, török, horvát, cseh, szlovák, lengyel, orosz, osztrák újságok cikkeinek összefoglalója.

.