Hirdetés

Savaria Rehab-Team

195 tonna tartós élelmiszert gyűjtött a Magyar Élelmiszerbank Egyesület

2014.12.04

Hamis volt a „10%-os” szombathelyi hangfelvétel, Marton és Szakály perel

2011.07.11

Közel egy évvel az események után tett pontot a Vas megyei rendőrség a „10 százalékos ügyként” emlegetett szombathelyi botrányra. Kiderült, a hangfelvételek hamisak. Marton Zsolt és Szakály Gábor helyi és országos sajtót is perelni szándékozik.

Rehab-Team saga - Újabb állítás és cáfolat

2010.09.29

Ma ismét elővette a Rehab-Team ügyet a Népszava és megnevezte a felvételen állítólag hallható munkatársat. A munkatárs cáfol és feljelent.

Szombathelyi hangfelvétel - Fizettek előleget az önkormányzati belső vizsgálat szerint (Czeglédy Csaba sajtóközleményével)

2010.09.20

Czeglédy Csaba szombathelyi alpolgármester hétfőn az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.  

Nyilatkozik a Népszava-felvételen megszólaló vállalkozó

2010.09.17

A pénteki Népszava-cikk kapcsán írásos nyilatkozatot tett a felvétel „Árpád”-ja. „Soha nem gondoltam arra, hogy olyan helyzetbe kerülhetek, hogy személyemet a választási kampányban mások lejáratására használják fel” – mondja.

Cáfol a Savaria Rehab-Team is

2010.09.16

A Savaria Rehab-Team cáfolja, hogy bármely módon közreműködött volna a pályázati, versenyeztetési szabályok megsértésében, vagy bármely törvénysértő magatartást valósított volna meg és jogi lépéseket tesz az őket hírbe hozó újságcikk miatt.

Felújították a hajléktalanok éjjeli menedékhelyét és átmeneti szállását Szombathelyen (képsorozattal)

2010.09.03

A megújult épületet péntek délután adták át. Czika László fotói.

Oregon - Rehab-Team: felállt a bizottság, a feb nem talált szabálytalanságot

2010.06.23

A kezdeti nehézségek után megkezdheti munkáját az az eseti bizottság, amely a Szombathely tulajdonában lévő cég, a Savaria Rehab-Team (SRT) és egy magáncég közötti létrejött szerződést.

Szemléletformáló képzés a SAVARIA REHAB-TEAM Nonprofit Kft.-nél

2014.07.01

Otthon az otthontalanoknak: projektzáró a Rehab-Teamnél

2010.09.30

Egy szakmai konferencia zárta azt a programot, melynek keretében megújult Szombathelyen a Zanati úti hajléktalanszállás.

Szombathelyi hangfelvétel - MSZP: nyomoz az ügyészség

2010.09.22

Vesztegetés alapos gyanúja miatt nyomozást rendelt el az MSZP feljelentése alapján a Vas Megyei Főügyészség szerdán.

Az MSZP visszalépésre szólítja fel Martont és Szakályt

2010.09.17

Az MSZP arra szólítja fel a hangfelvételek miatt gyanúba keveredett két szombathelyi fideszes önkormányzati képviselőjelöltet, hogy - ha nem tudják tisztázni magukat - lépjenek vissza.

Újabb MSZP sajtóközlemény hangfelvétel ügyben

2010.09.17

A Magyar Szocialista Párt Szombathelyi Szervezete sajtóközleménye:

Hangfelvétel, Népszava-cikk és fideszes feljelentés

2010.09.16

A Népszava egy mai írása szerint egy szombathelyi építési vállalkozónak a kedvező döntésért cserébe, az elnyert munka után 10 százalékot kell „visszaadnia” a Fidesz helyi prominenseinek. Marton Zsolt és Szakály Gábor szerint megrendezett hangfelvételről van szó, így feljelentenek.

Horváth Olga felállt: Széllel szemben nem megy

2010.07.13

Nemrégiben felállt székéből Horváth Olga, a szombathelyi Savaria Rehab-Team Kft. igazgatója, aki közel két évtizedig állt a hajléktalanság kezelésével, halmozottan hátrányos helyzetű emberek integrációjával, közfoglalkoztatással megbízott intézmény, később önkormányzati cég élén. Ezt a közel két évtizedet tekintette át az Alon.hu kérésére.

A Nyitott kapuk program eredményeiről számoltak be Szombathelyen

2010.05.31

A SAVARIA REHAB-TEAM Nonprofit Kft. Európai Uniós forrásból megvalósuló „Nyitott kapuk” programja befejeződött. A program eredményeiről 2010. május 31-én számoltak be a projekt zárókonferenciáján.