Hirdetés

Hirdetés

Sopron

Zúzott kővel dobálták a vonatokat Sopronban

2010.04.09

Tetten ért a vasút biztonsági szolgálata pénteken két gyereket, akik vonatszerelvényeket dobáltak zúzott kővel Sopronban. Sérülés nem történt, de a kár akár több millió forint lehet - mondta a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. sajtóreferense.

Szombaton indul a nagycenki kisvasút

2010.03.31

Április 3-tól újra várja a kikapcsolódni vágyókat a nagycenki kisvasút. A múzeumvasút májusban, júniusban, júliusban és augusztusban egyes pénteki napokon is közlekedik, a hagyományos hétvégi és munkaszüneti napi közlekedést kiegészítve.

Ajánlószelvény-ügyben nyomoznak Sopronban

2010.03.22

Nyomozza a megyei rendőrség, hogy adott-e le hamisított ajánlószelvényeket az egyik politikai erő soproni egyéni képviselőjelöltje.

Sopronban megalakult Magyarország első közösségi borcége

2010.03.11

Soproni Kékfrankos Kft. néven megalakult Magyarország első közösségi borcége – közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

Soproni MDF-es ajánlószelvény-ügyben nyomoz a rendőrség

2010.02.23

Választási rend megsértése miatt nyomoz egy bejelentés alapján a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság; az ügy érintettje egy az ajánlószelvényeket napok alatt összegyűjtő MDF-es induló.

Restaurálják Sopron egyik jelképét, a Fő téri bencés templomot

2010.02.20

Bankkártyával is lehet fizetni a parkolásért Sopronban

2010.01.31

Hétfővel bevezeti a bankkártyás parkolódíj-fizetést a Sopron Holding Zrt.; 32 helyen lehet majd a Magyarországon is új módszerrel rendezni a számlát - erősítette meg az MTI értesülését Kuslics Balázs, a városháza szóvivője.

Zuhannak a panelárak Győrben és Sopronban

2010.01.28

Halottak adatai soproni ajánlószelvényeken

2010.03.31

Több halott adatai is szerepelnek az egyik jelöltaspiráns által Sopronban leadott ajánlószelvényeken - közölte Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Fákat döntött ki, háztetőket rongált meg a szélvihar Sopron térségében

2010.03.26

Háztetőket, épületszigeteléseket bontott meg, fákat döntött ki a viharos erejű szél péntek este Sopron térségében - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-vel.

Incidens az MSZP soproni választási gyűlésén (fotókkal)

2010.03.13

Egy fiatal férfi zavarta meg transzparenssel a szocialista párt pénteki soproni rendezvényét: papírra kézzel festett transzparensén a "népnyúzó bitangok" ellen protestált.

Soproni feljelentés: lemond mentelmi jogáról az MDF-es jelölt

2010.02.24

Ügyének minél előbbi lezárása érdekében lemond mentelmi jogáról az MDF soproni képviselőjelöltje, akit a napokban jelentettek fel választási rend megsértése miatt.

Meghalt a soproni várépítő

2010.02.23

Meghalt a "soproni várúr", Taródi István, aki több mint fél évszázada építette saját erődjét – számol be keddi számában a Kisalföld.

Osztrák vádak egy soproni szépségklinika ellen

2010.02.07

Az osztrák szociáldemokrata párt egyik szóvivője szerint a női nemi szervek tiltott csonkítását is végzik Sopronban "intim műtét" címén. Lehet, csak félrefordítottak valamit?

Sopron autópályáért és Szombathely felé tartó gyorsforgalmi útért lobbizik

2010.01.28

Elfogadhatatlan a város számára, hogy az osztrák határt a Balaton-régióval összekötő M9 Sopron és Szombathely közötti szakasza ne gyorsforgalmi, hanem csupán főút legyen.

Évtizedes csúcson a munkanélküliség Győr-Moson-Sopron megyében

2010.01.13

A tavaly decemberi 7,2 százalékos rátával évtizedes rekordot döntött a munkanélküliség Győr-Moson-Sopron megyében - írja szerdai számában a Kisalföld.

.