Heti horoszkóp 2018. július 16. – július 22. – A túlfűtött érzelmek hete

Horoszkóp minden hétre

2018.07.15. 19:45

A Bika a héten keresi az egyensúlyt a változás és a stabilitás között, az Oroszlánnak feszülten kezdődik ez a hét. Heti horoszkópunk.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében nem nagyon lesz türelmed ahhoz, hogy az érzésekkel foglalkozz. Mások érzéseivel kapcsolatosan ez fokozottan igaz lesz, így még a jó barátaid is vegyes érzésekkel fognak tekinteni rád, ha nem vigyázol eléggé. Ráadásul még a kis dolgok is hamar feldühítenek majd, úgyhogy vissza kell fognod egy kicsit magadat, ha nem akarsz légüres térbe kerülni.

A hét második felére oldódik majd benned a feszültség és a hét végére már éppen te leszel az, aki gyengédségre vágyik. Ha nem rontott el minden a hét eleji morci hangulatod, akkor szervezz meg egy meghitt randevút a pároddal.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében meg kell találnod az egyensúlyt a változás és a stabilitás között. Miközben be kell majd tartanod egy sor szabályt és bevett szokást, néhány dolgot a saját egyedi elképzeléseid alapján is meg tudsz majd valósítani. Vigyázz, hogy ne vidd túlzásba az alternatív megoldásokat és akkor hosszú ideig tevékenykedhetsz a magad módján.

Amennyiben egyedülálló vagy, a hét második felében remek alkalom kínálkozik egy partnerkapcsolat felépítésére, és ha könnyű kalandra vágysz, akár arra is lesz alkalmad. Kösd össze az ismerkedést egy utazással, vagy kirándulással, ha teheted. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ne maradj otthon a pároddal a hét végén. Legalább egy rövid kirándulásra menjetek el, ha nagyobb távolságra nincs lehetőség, akkor a közelbe.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.