Heti horoszkóp 2018. július 16. – július 22. – A túlfűtött érzelmek hete

Horoszkóp minden hétre

2018.07.15. 19:45

Ikrek – heti horoszkóp

A hét elején komoly dolgokkal kell foglalkoznod, ami utánajárással, nyomozással járhat. Vitákra is sor kerülhet és a nézeteltéréseket végül neked kell majd feloldanod. Vigyázz, hogy eközben szavaid ne okozzanak zavart és ne legyél túlságosan intrikus sem. Szándékaidat tisztán és világosan közöld!

A hét második felében bátornak és kezdeményezőnek kell lenned, ha el akarod érni a céljaidat. Igaz ez akkor is, ha randevúra hívnál valakit. A hét utolsó napjaiban a családodat kell megvédened egy vitában. Cselekedj őszintén, de vigyázz, hogy eközben ne sérts meg feleslegesen senkit.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében olyan feladatokat kell megoldanod, melyeket általában unalmasnak találsz, de néhány ötletes elképzeléssel sok időt takaríthatsz meg. Ha ezzel még pénzt is spórolsz, a végén te leszel a munkahelyeden a nap hőse. Az ilyen tulajdonságaid miatt kerülsz egyre előbbre a ranglétrán és leszel egyre stabilabb tagja a közösségnek is.

A hét második felében a család, a szerelem és a buli a fő irányvonal. Remek passzban vagy, úgy érezheted, hogy szinte minden a helyére kerül végre az életedben és népszerű is vagy a szeretteid körében. Mire lehet vágyni még? Ágyba bújni biztosan nem egyedül fogsz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.