Heti horoszkóp 2018. július 16. – július 22. – A túlfűtött érzelmek hete

Horoszkóp minden hétre

2018.07.15. 19:45

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében éles helyzetben kell bizonyítanod, hogy vág az eszed. Ezzel egy időben azt is megmutathatod, hogy milyen a személyiséged valójában és ideális alkalom kínálkozik, hogy megismerkedj valakivel, aki fontos lehet a karriered alakulásában. Sugározz nyugalmat és légy nyitott!

A hét második felében a környezetedre is átragad a lelkesedésed egy ügyben és te lehetsz kezdete valami újnak a barátaid körében. Népszerűséged egyre nő és ez szexuálisan is vonzóbbá tesz majd. Ha most megszereznél valakit partnernek magadnak, igen jó esély kínálkozik erre.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében alkalmad lesz új dolgokkal megismerkedni, talán a tudomány és a technika témakörében. Sőt nem csak te tanulhatsz, hanem segíthetsz másoknak is elsajátítani az újdonságokat. Változó világunkban csak a folyamatos tanulással és alkalmazkodással lehet lépést tartani és egyre előrébb lépni.

A hét vége örömöt és optimizmust hoz számodra. A stressz egyre oldódik benned, így végre foglalkozni tudsz a szórakozással, vagy a nyaralással is. Ha még, vagy már nem indulsz pihenni, akkor is töltsd az időt kikapcsolódással és lehetőleg ne egyedül!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.