Heti horoszkóp 2018. július 16. – július 22. – A túlfűtött érzelmek hete

Horoszkóp minden hétre

2018.07.15. 19:45

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében úgy viselkedsz majd, mint egy érzelmi analfabéta. Bárki, aki valamilyen magánjellegű témával keres meg, beleakad az érzéketlenségedbe. Lehet, hogy okosabb lenne, ha egy kicsit megpróbálnál kedvesebben viselkedni az emberekkel, mert hamar légüres térben találhatod magad és azt nem akarhatod.

A hét második felében erősnek és bátornak érzed majd magadat és olyan dolgokkal is megpróbálkozhatsz, melyeket normál esetben kétszer is meggondolnál. Arra ügyelj azért, hogy ennek ne az legyen a vége, hogy hulla fáradtan és idegesen próbálod feldolgozni a sikertelenséget.

Halak – heti horoszkóp

 A hét elején a karriered egy új szintjén fogsz dolgozni és olyan változtatásokon munkálkodsz, amely újabb sikereket hozhat számodra szakmailag és pénzügyileg is. Ehhez azonban új készségek elsajátítása is szükséges, úgyhogy vesd bele magad a tanulásba mielőbb.

A hét második felében ismét a szerelem a fő téma az életedben, mivel partnereddel egy újabb kiruccanást terveztek valahová. A belső harmónia, amely mostanság jellemez remek dolgokat hoz ki belőled és vonzóvá tesz a környezeted számára is.

.